Datum: 04-06-2023 - 16:32

Welkom bij De Slagers van Clemens.

In onze winkel kunt u terecht voor het beste rundvlees van het Kaag & Braassem Rund, worstsoorten uit eigen keuken en de lekkerste vleeswaren. Heeft u binnenkort een feestje? Kijk dan eens bij ons thuisbuffet of Het Plateau. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Clemens, een bekende slagersnaam

Komt de naam Clemens u bekend voor? Dat kan, Harry Clemens is de voormalig eigenaar van deze winkel en ik ben zijn achterneef. De familie Clemens heeft een lange historie in de slagerij. In 1933 begon opa Piet Clemens zijn slagerij in Voorburg. Het rundvlees kwam toen al van Kaageiland waar mijn overgrootvader zijn boerderij runde. Nu, 83 jaar later, is de vertrouwde kwaliteit uit de Kaag terug. Vertrouwd is ook het team medewerkers die u gastvrij zullen blijven ontvangen in onze winkel.

3x Ronald

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website

vleeswaren
Vlees met Passie

Een koe van onze boerderij is rustig gegroeid en heeft een randje vet! Dan is het vlees echt rijp en smaakvol, van dit vlees hoeft u niet veel te eten om een voldaan gevoel te krijgen.  Gewoon vlees puur natuur zoals het bedoeld is. Dus eerlijk vlees met een goed verhaal erachter voor de ambachtelijke slager die zich wil onderscheiden van de massa. Vlees voor elk restaurant betaalbaar en een feest voor de kok om met te werken

Ronald met worstenPassie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten.

personeelsfoto 1
Openingstijden

maandag  08:00 - 18:00
dinsdag  08:00 - 18:00
woensdag  08:00 - 18:00
donderdag  08:00 - 18:00
vrijdag  08:00 - 21:00
zaterdag  08:00 - 17:00
zondag  Gesloten

  

Contactgegevens

Ronald Clemens keurslager
Vivaldistraat 3
2162 AA Lisse
Tel: 0252-410410
Fax: 0252-424240