Datum: 19-11-2019 - 19:26
extra vak bovenaan wanneer ga je naar huisarts ZZ  

IMG 20190226 WA0000Over het belang van (leren) lezen bestaat geen discussie. Vlot kunnen lezen vergroot de kansen op de arbeidsmarkt, lezen stimuleert de sociaal-emotionele ontwikkeling en goede lezers blijken gezonder te zijn dan degenen die dat minder beheersen. Kortom lezen is een onmisbare vaardigheid voor de ontwikkeling en het welzijn van mensen.
IMG 20190226 WA0004

Mijn missie is om ieder kind de beste kansen te geven om goed te leren lezen.


Dat doel wil ik bereiken door leesbegeleiders te informeren, inspireren, ondersteunen en te  begeleiden, artikelen en blogs te schrijven, te publiceren in relevante tijdschriften, lezingen te geven en workshops te verzorgen over lezen in het algemeen en het verbeteren van het leesonderwijs in het bijzonder.
IMG 20190226 WA0005

Door mijn expertise als onderzoeker en mijn ruime praktijkervaring, ben ik in staat om kennis en inzichten over lezen en leesdidactiek te koppelen aan de dagelijkse praktijk. De begeleiding en de lezingen die ik geef, zijn altijd op maat, inspirerend en motiverend. Enkele voorbeeldonderwerpen zijn: het stimuleren van de geletterdheid bij kleuters, voorlezen, aanvankelijk lezen, leesmotivatie, voortgezet technisch lezen, begrijpend lezen en omgaan met verschillen.


Ik zie ernaar uit om met u samen te werken.

Mirjam Snel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Goed Leesonderwijs