Datum: 26-09-2023 - 21:21

 Goedkoop tanken voor iedereen bij Calpam SMD Olie in Noordwijkerhout!

Als particulier kunt u bij ons tankstation op de Pletterij 5 Bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout goedkoop tanken tegen een aantrekkelijke korting. U kunt bij ons tankstation tanken met uw PIN-pas.

Bent u op zoek naar tankpasjes voor zakelijk tanken? Of bent u lid van b.v. een vereniging? Neem dan contact met ons op klik hier. Wellicht kunnen wij u een nog hogere korting op de brandstofprijzen bieden.

Nieuw: Fossielvrij & CO2 neutraal tanken nu mogelijk in Noordwijkerhout.

Op het tankstation van Calpam SMD Olie aan de Pletterij op bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout, is het vanaf nu mogelijk om een volledig fossielvrij alternatief voor diesel te tanken; Blauwe Diesel. 

Dit is het eerste tankstation in de regio waar dit unieke product beschikbaar is. ‘Een mooie stap richting verdere verduurzaming", zegt Guus van der Veek van Calpam SMD Olie enthousiast.

Wij zijn er trots op dat we deze brandstof nu ook bij onze tankstations kunnen aanbieden. Het milieu is gebaat bij een herwinbare dieselbrandstof met minimale emissie en CO2-uitstoot, maar ook duurzaam is voor bodem en oppervlaktewater.

Blauwe Diesel is een HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) en EN15940 genormeerde brandstof, die volledig gemaakt wordt uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen. De diesel is dus geheel fossielvrij en emissiearm. De grondstoffen gaan niet ten koste van de voedselketen.

Blauwe Diesel reduceert niet alleen CO2-uitstoot, maar ook de overige emissies die uit de uitlaat komen. Daarnaast is het ook volledig biologisch afbreekbaar. Leuk om te weten is dat Blauwe Diesel ook werkelijk blauw van kleur is en ook beschikbaar is als mix met fossiele diesel, de zogenoemde Blauwe Diesel B20 tot en met B50.

Thuisleveranties
Naast de beschikbaarheid op het tankstation kan Calpam SMD Olie ook Blauwe Diesel (in verschillende variaties) in bulk leveren op locatie. Naast het feit dat het product beter is voor het milieu, zijn andere grote voordelen dat het product bacteriewerend is en het gehele jaar winterbestendig.

‘Door de wettelijk verplichte bijmenging van FAME (biologische toevoeging) aan diesel, zijn er meer problemen gekomen met bacteriegroei in de brandstof. Doordat er in Blauwe Diesel geen FAME zit en het geen water aantrekt is de kans op bacteriën vrijwel verdwenen’, legt Guus van der Veek uit. 

Voor alle locaties of meer informatie over Blauwe Diesel kijkt u op www.blauwediesel.com.

 

Contactgegevens

Calpam SMD Olie Tankstation
Pletterij 5
2211 JT Noordwijkerhout