Datum: 04-06-2023 - 16:46

Luisteren, ervaren, proeven en beleven bij van Stijn b.v.

Ruim 50 jaar een begrip in de regio.

Niet alleen binnen Duin en Bollenstreek, maar ook ver daar buiten staan wij graag voor onze klant klaar. Wij zijn al jaren leverancier van B&O on the Go / flexible living, Loewe, Teac, Pioneer en Onkyo. Wij mogen ons inmiddels ook dealer noemen van twee nieuwe merken. Hisense heeft sinds juni 2018 een televisie uitgebracht op de Nederlandse markt. Het kan niet anders, dan dat deze televisie bij van Stijn in de winkel staat. Een prachtig toestel voor een zeer aantrekkelijke prijs.
 
twee tv  bANK  foto zaak achterin

Omdat televisie kijken of muziek luisteren niet alleen een ‘must’ is maar ook zorgt voor een gemoedstoestand, een beleving, zijn wij onze productielijn voor de winkel gaan uitbreiden. Bij beleving hoort immers ook genieten! En waar kun je niet beter van genieten dan vaan een heerlijk kop koffie! Van Stijn mag zich als vakhandelaar, daarom ook NIVONA dealer noemen. Deze lijn heeft een aantal verschillende koffieapparaten, voor een “gewoon” kop koffie tot een heerlijke Cappuccino of Latte Macchiato.
Om helemaal te kunnen genieten kunt u bij van Stijn ook terecht voor de juiste koffiebonen of (h)eerlijk thee. Zodat u thuis direct klaar bent voor gebruik.

koffiezetapparaten  koffiewand

Om in de winkel een totaalbeleving te ervaren, hebben wij gekozen voor een andere winkelopstelling. Dat betekent dat wij twee woonkamers hebben gecreëerd met prachtige woonartikelen van Scapa Home. Zij zijn binnen België en Frankrijk enorm bekend. Wellicht heeft u al eens deze producten voorbij zien komen in een aflevering van VT wonen. Zij hebben naast de meubels die u in de winkel ziet staan ook een lijn in woonaccessoires en decoratie. Wij kunnen u deze prachtige producten ook leveren.
combi nieuwe site bovenaan

Sinds een aantal jaren leveren wij ook geluidsinstallaties en luidsprekers speciaal voor onderwater. Deze worden door ons zelf gemaakt en aangepast aan de wensen van uw gebruik. Veel (zwem)verenigingen in binnen- en buitenland hebben inmiddels een of meerdere geluidsinstallaties voor in de zwembaden.

.

nieuw logo met ramen 1

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 9.00-18.00 *
woensdag 9.00- 18.00 *
donderdag 9.00 - 18.00 *
koopavond op afspraak
vrijdag 9.00 - 18.00 uur *
zaterdag 09.30- 17.00
zondag gesloten

* wij lunchen tussen 12.30-13.30 uur

Contactgegevens

van Stijn
Kanaalstraat 32
2161 JL Lisse
Tel: 0252 - 413845
Fax: 0252 - 418979