Datum: 10-06-2023 - 00:12

Il Mulino concept banner met tekst

Bioscoop Cinema Floralis

In juni 2015 is de bioscoop gestart met filmvertoningen in Floralis als 'Cinema Floralis'. Sindsdien wordt wekelijks een nieuw filmprogramma aangeboden met de allernieuwste films voor verschillend publiek. Zo is de woensdagmiddag kinderfilmmiddag, de donderdagmiddag Cinema Plus en wordt woensdag tot en met zondag gevarieerd van blockbusters tot ontroerende drama's.

Voorstellingen
Tickets zijn zowel op deze website als de de kassa te koop, met mogelijkheid tot het selecteren van de beste plaatsen. De bioscoop vertoont films van woensdag tot en met zondag en tijdens schoolvakanties, indien mogelijk, ook op maandag en dinsdag. De films worden vertoond in de 'Mijnzaal', die als zowel bioscoopzaal als theaterzaal kan dienen. In de 'Mijnzaal' hebben alle 251 stoelen goed zicht en riante beenruimte.

foyer 1    foyer bollenvelden 1

mlx

MLX Musical & Dance

Hou jij van zingen, dansen en toneelspelen? MLX Musical & Dance is een musical- en dansschool en heeft een uitgebreid aanbod van verschillende dans-, zang- en toneellessen en wedstrijdteams. Lessen zoals Ballet, Dance Workout, Hip Hop, Kids Dance, Ouder&Kind Dance, Modern/Contemporary Dance, Salsa, Selectie/wedstrijdteams, Song & Dance, Streetdance en de inmiddels bekende musicallessen met zang, dans en toneel. De lessen zijn voor jong en oud.

Marco SalsaSalsa Marco
Salsa Marco “ to dance or not dance …silly question”

Als je altijd al hebt willen salsa dansen in een ontspannen, ongedwongen sfeer met leuke mensen om je heen. Van dansen word je blij, het geeft beweging en er is een prettige sfeer binnen de salsa scene. Als je salsamuziek hoort, krijg je meteen zin om te bewegen. De Los Angeles stijl is erg populair onder de beginnende en reeds gevorderde dansers.

Op een kleinschalige manier geeft Marco lessen in “ Floralis” in Lisse waar we een mooie zaal tot onze beschikking hebben met goed geluid; een houten dansvloer en een grote spiegelwand. Een drankje voor- of achteraf is ook altijd mogelijk in het inpandige Grand Café.

 
grand cafe cineac

grand cafe cineacGrand Café Cineac

Grand Café Cineac: het gezellige en sfeervolle Grand Café in Floralis waar u niet alleen heerlijk kunt eten of borrelen, maar ook een combinatie kunt maken met een mooie film- of theatervoorstelling. Het Grand Café heeft een eigen website, waar u informatie kunt vinden over de menu's, arrangementen en reserveringsopties.

Nieuw op de menukaart is onbeperkt tapas voor € 25,00 per persoon.

Per september 2018 is het Grand Café alle dagen van de week geopend voor diner! Tijdens theatervoorstellingen (maandagavond) kunt u genieten van een speciaal theatermenu voor een vaste prijs van € 25,00 per persoon, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie/thee na. U kunt dan kiezen voor vis, vlees of vegetarisch menu. 

Contactgegevens

Floralis
Florisplein 69
2161 HX Lisse
Tel: 0252-830393