Datum: 25-08-2019 - 16:23

Welkom bij De Oude Pastorie - Bed & Breakfast, Eetkamer en Chaveli's onder één dak!

De Oude Pastorie is één van de bekendste monumentale panden van Lisse en de Bollenstreek en dateert uit 1876. Het is niet alleen een plek waar u samen komt en heerlijk biologisch kunt eten, maar ook kunt overnachten. Naast een Bed&Breakfast en een eetkamer, is in de Oude Pastorie ook de kledingboetiek Chaveli’s en het re-integratiebedrijf Work2Work gevestigd.

Het pand kenmerkt zich door de monumentale uitstraling en authentieke details zoals hoge raampartijen, glas in lood, hoge plafonds, royale ruimtes en het prachtige terras in de tuin. Met name de zeer centrale ligging midden in de veelzijdige Duin- en Bollenstreek, de diverse gebruiksmogelijkheden en de karakteristieke uitstraling, maken De Oude Pastorie uniek in de regio.

Vroeger was De Oude Pastorie eigendom van de kerk en werd bewoond door de dominee en zijn gezin. Na 1952 behoorde De Oude Pastorie niet meer tot de kerk, maar de aanduiding is gebleven. Daarna was er een tandartspraktijk gevestigd en later een antiekwinkel. De Oude Pastorie is daarmee altijd een plek geweest waar gasten werden ontvangen. Wij zetten deze traditie graag voort.

Bij De Oude Pastorie delen wij daarom graag met u onze passie voor smakelijke biologische gerechten met een twist van de Oudhollandse keuken. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, borrel en shared dining. Zelfs de kinderen kunnen de hele dag mee eten met een baby- en kinderkaart. Krijgt u geen genoeg van onze gastvrijheid? Blijf dan gerust bij ons overnachten, u bent van harte welkom bij De Oude Pastorie.

bedden horitzontaal


Bed & Breakfast - vind de kamer voor uw onvergetelijk verblijf
 

B&B De Oude Pastorie is gelegen in het centrum van Lisse aan het plein ‘Het Vierkant’. Hier vindt u verschillende winkels, uitgaansgelegenheden, museum De Zwarte Tulp, VVV en wandel- en fietsroutes. De Keukenhof is binnen 15 minuten loopafstand te bereiken. De Oude Pastorie telt 3 individuele kamers die zich onderscheiden in de stijlen Industrieel, romantisch antiek en Riviera Maison. Alle kamers zijn voorzien van Pullman matrassen en custom gemaakte boxspring bedden, Fair of ECO badproducten, een bad of grote inloopregendouche met toilet, Dolce Gusto koffiemachine, SMART TVs en nog veel meer comfortabele faciliteiten om de gasten het unieke verblijf te bieden dat zij verdienen.

Een gezond biologisch ontbijt staat in de ochtend voor u klaar in onze eetkamer. Probeer vooral onze verrassende ‘Dutch’ breakfast eens. In De Oude Pastorie kunt u daarnaast winkelen, op ons zonnige tuinterras genieten van een hapje en drankje of een rondleiding volgen in het historische Lisse, waar De Oude Pastorie onderdeel van is. Wij verzorgen met alle plezier meerdaagse arrangementen.

Graag horen wij van u via mail of telefoon of wij uw verblijf bij ons, eventueel in combinatie met een diner of activiteit, op maat en naar wens mogen verzorgen. Op aanvraag kan er ook gebruik worden gemaakt van onze dorpsfietsen en regelen wij uiteraard een taxi van en naar andere bestemmingen. Het team van De Oude Pastorie bestaat uit inwoners van de Bollenstreek en daarom adviseren wij u graag over lokale cultuur, evenementen en activiteiten.

bad en koffie


Biologische Eetkamer - Waar samen eten verbindt 

U bent van harte welkom om bij ons aan te schuiven voor een biologisch ontbijt, lunch, borrel of drankjes, vrij van geraffineerde suikers en ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen. Voor heerlijke broodjes, salades en borrelplateaus, vol met overheerlijke gerechten die u samen kunt delen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook aan de kinderen is gedacht, we hebben speciaal voor hen een 100% biologisch baby- en kindermenu opgesteld, waaronder verse babyvoeding en pannenkoeken.

De Oude Pastorie maakt zoveel mogelijk gebruik van pure en seizoensgebonden producten die altijd biologisch zijn, gezond, verantwoord en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Wij letten vooral op natuurlijke, gezonde suikers en voedingsmiddelen die mineralen en vitaminen bevatten. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, of het nu om het ontbijt, lunch of borrel gaat, we hebben altijd meerdere keuzes. Eet u 100% vegan of vegetarisch? Juist dan hebben we een ruim aanbod, iedereen is dan ook van harte welkom!

Arrangementen:
In De Oude Pastorie is er ook een mogelijkheid om feesten en partijen te vieren. Voor uw gemak bieden wij een drietal arrangementen aan. Ieder feest is echter anders en daarom doen wij er alles aan om samen met u uw feest of partij op maat te maken. Wij spreken graag alle mogelijkheden met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op.
      banken restaurant bank buiten


Chaveli’s - Beauty comes in all shapes and sizes

Chaveli’s is een kledingboutique en bevindt zich aan de voorkant van de Oude Pastorie. Chaveli’s positioneert zich met modieuze kleding voor vrouwen met curves en edge. De medewerkers van Chaveli’s geloven dat het voor iedere vrouw mogelijk is om outfits te scoren die passen bij de eigen stijl, figuur en unieke identiteit.

Chaveli’s heeft verschillende kledinglijnen:
•  Brandless: modieuze merkloze kleding
•  Brands: merkkleding zoals Noa Noa, Braez en Hale Bob
•  Thrift shop: tweedehands kleding

Chaveli’s streeft naar een image waar jij jezelf mag zijn, in welke vorm of maat dan ook en waarbij vrijheid, comfort en fashion gecombineerd worden in verschillende kledinglijnen. De vrijheid van je goed voelen in je lijf en kleding en de persoonlijke en inspirerende benadering onderscheidt Chaveli’s van andere boutiques.

Contactgegevens

De Oude Pastorie
Grachtweg 2
2161 HN Lisse
Tel: 0252 204 004