Datum: 25-08-2019 - 16:04

Bij ’t Muzenhuis draait het allemaal om muziek!

Het is algemeen bekend en uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat muziek de mensen ‘slimmer’ maakt. Bovendien bevordert muziek de ontwikkeling van de ‘motoriek’! “De linkerhand doet altijd iets anders dan de rechterhand” en bij een drummer doen zelfs beide voeten ook nog mee!
Wanneer ouders dit herkennen en hier hun kinderen via muziekles mee kennis laten maken, zullen zij daar hun hele leven plezier aan beleven.

profiel FB
Volwassenen en ouderen, die nooit in de gelegenheid zijn geweest om muzieklessen te volgen, hoor je vaak zeggen: ”Ik heb het altijd al willen doen, maar het is er nooit van gekomen”. Nu is het mogelijk daar wel iets aan te doen!

De zeer ervaren en bevoegde Muzenhuisdocenten geven met enthousiasme les met als doel de leerlingen verder te laten komen met een leuke hobby.

Voor de leerlingen die van hun hobby hun beroep willen maken, is er bij ‘t Muzenhuis een op maat samengestelde opleiding.
Deze opleiding zorgt ervoor, dat er doorgestroomd kan worden naar MBO- en HBO-opleidingen.


muzieklessen


De muzieklessen worden gegeven in Velserbroek, Haarlem-Noord en Lisse.
Het voordeel bij 't Muzenhuis is, dat de muziekschool niet aan vaste lesperiodes is gebonden.
De leerlingen kunnen op elk moment beginnen. De lestijden worden in overleg vastgesteld.

Schrijf u meteen in voor een muziekcursus.

subsidie

Wanneer u in de laagste inkomensgroep zit, of u bent in het bezit van een Haarlem Pas, dan is het mogelijk om subsidie aan te vragen via het Jeugdcultuurfonds.
muziekles   tekenenenschilderen

Contactgegevens

Muziekschool 't Muzenhuis
Vivaldistraat 6
2162 AA Lisse
Tel: 0252 - 422 733
Mobiel: 023 - 536 05 25