Datum: 18-07-2019 - 17:48

11C Ideas is uw partner in relatiegeschenken, kerstpakketten, promotionele producten, gadgets, giveaways en reclamemateriaal. Geleverd dan wel met of zonder opdruk van uw logo of reclame-uiting.

vernieuwde site 2
Wij assisteren en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt uw budget immers maar een keer uitgeven. Promotionele producten moet zinvol zijn voor uw doelgroep. Stel u zelf de vraag: Hoe besteden ze hun tijd? Waar werken ze, aan een bureau of onderweg of beide? Wat zouden zij nuttig of leuk vinden? Voordat u start met welke promotiecampagne dan ook, moet u eerst duidelijk een doel hebben van wat u wilt bereiken.
Wij zijn onderscheidend door onze persoonlijke aanpak en benadering, service en bij ons is Afspraak = Afspraak. We denken graag met u mee, en presenteren frisse, originele en passende ideeën/producten, daarom gaan we graag een gesprek met u aan om u meer te vertellen over producten en werkwijze.
Wij zijn geen standaard webwinkel maar gaan samen met u in overleg en op zoek naar de juiste promotionele producten, relatiegeschenken, oplossingen die het beste resultaat zullen opleveren.

vernieuwde site 1
11C Ideasvernieuwde site 3

Aangezien we vaak onderweg zijn graag een afspraak maken
KvK nummer: 58139710
 
U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)6 28 97 65 72 of stuur ons een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechts onderaan de website een bericht toezenden.

Contactgegevens

11C Ideas, relatiegeschenken, bedrijfspromotie en meer
Heereweg 345 (bezoekadres)
2161 CA Lisse
Tel: +31 (0)6 28 97 65 72