Datum: 30-11-2021 - 08:00

Avontuur, sport en spel, chillen, de natuur in, samen of in je eentje spelen… bij SKOL is er uitdaging voor ieder kind van 0-12 jaar! SKOL heeft kinderdagverblijven, speelscholen en (sport) BSO’s, in Lisse, Noordwijk en Noordwijkerhout. Ieder kind van 0 tot 12 jaar kan bij ons terecht en de wereld ontdekken op zijn eigen manier. Wij bieden een leuk programma, ook in schoolvakanties. Er is een groot aanbod van speelmaterialen en we doen regelmatig aan sport, omdat we beweging van kinderen belangrijk vinden. SKOL biedt een veilige omgeving waar kinderen zich prettig en vrij voelen. Niet voor niets kiezen ouders in de Bollenstreek al meer dan 30 jaar voor ons. Wij beseffen dat jouw kind het meest dierbare is. Hoe klein ze ook zijn, kinderen zijn veilig bij ons.

waarom SKOL

Mint (1)
Bij SKOL worden kinderen zich bewust van hun sociale omgeving en worden kinderen op een andere manier gestimuleerd dan thuis. Plezier, vreugde en beweging zijn voor ons belangrijke waarden. Ieder kind is anders en kan bij SKOL een plek vinden waar hij zich thuis kan voelen en doen wat-ie fijn vindt: slapen, spelen, schilderen, zingen, buiten zijn, gezond koken en lekker in de plassen stampen. Actief zijn of dromerig zijn, samen en in je eentje spelen. Vrolijk en soms een beetje boos. Ze verkennen de wereld om zich heen en ontdekken hoe je met elkaar kunt spelen.

onze medewerkers

IMG 2426Onze mensen zijn onze grote kracht. Zij zorgen ervoor dat je je thuis voelt en maken het verschil, elke dag weer! De kwaliteit van onze medewerkers is hoog, de scholing intensief. Bij SKOL werken ervaren, liefdevolle leidsters, die allen goed zijn opgeleid en in het bezit zijn van minimaal een SPW 3 diploma. Zij worden ondersteund door specialisten als pedagogen en sportleraren. Wij hebben elke dag vaste leidsters op onze groepen, zodat ieder kind altijd een bekend en vertrouwd gezicht heeft. Onze groepsleiding op de (sport) BSO’s zijn enthousiaste sportievelingen, gediplomeerd en hebben ervaring met kinderen. Meiden en jongens met pit, die met gedrevenheid kinderen een te gekke middag bezorgen. SKOL is diep geworteld in de Bollenstreek, de medewerkers komen vrijwel allemaal uit de buurt.

voor alle leeftijden een passende omgeving

Voor elke leeftijd is er een passende groep. Voor baby’s zijn er liefdevolle, kleine groepen. Hier houden we het eigen ritme van thuis aan. Er zijn mooie speelplekken die zelfs de allerkleinsten uitdagen. Baby’s komen helemaal tot rust in de slaapruimtes, die direct grenzen aan de groep. Als de kinderen ouder worden hebben we knutselspullen, speelgoed en spelletjes voor uren speelplezier.1E9A3485 Met ons voorschoolse speelprogramma Uk en Puk leren ze de eerste beginselen van taal en rekenen. Binnen de basisschool is er de speelschool van SKOL waar kinderen spelenderwijs worden voorbereid op de kleuterklas. En als kinderen naar de basisschool gaan is er BSO die binnen of vlakbij de school ligt. Binnen de BSO van SKOL passen we de omgeving en de activiteiten aan op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. SKOL is daarom zeer geschikt voor jonge kinderen tot aan het eind van de basisschool.

GGD over SKOL
We werken volgens de regels van de Wet Kinderopvang en op de jaarlijkse controles van de Inspectie scoren we zonder uitzondering goed. Elk van onze locaties behaalt uitstekende resultaten op controlepunten van de GGD.

ouders1E9A2128

Ouders hebben een belangrijke stem binnen SKOL. We werken er voortdurend aan om onze dienstverlening verder te verbeteren en te luisteren naar de wensen van onze klanten. Hiervoor voeren we regelmatig onderzoek uit. Daarnaast staan we altijd open voor vragen of opmerkingen. Door onze kwaliteit op peil te houden vinden kinderen een betrouwbare plaats om zich te ontwikkelen. Ouders kunnen met een gerust hart naar hun werk. Het dagelijks contact met ouders op de groep vinden we belangrijk. Daarnaast is er altijd gelegenheid om buiten openingstijden over je kind te spreken.

IMG 3465locaties

SKOL kinderopvang vindt u in: Lisse, Noordwijkerhout en Noordwijk.

De Bronckhorst
Hannie Schaftlaan
De Joseph
De Klarinet
Nassaupark
De Paleistuin
De Victor
Sport Stars Lisse
Sport Stars Noordwijk
Sport Stars Hisalis

 

Contactgegevens

SKOL kinderopvang
Postbus 50
3430 AB Nieuwegein
Tel: 0252-418277