Datum: 10-06-2023 - 00:24

Il Mulino concept banner met tekst

BLOS kinderopvang: elke dag en avontuur

Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Samen gaan we op verkenning in de wereld om ons heen en het leven met elkaar. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt, waarin je kind vol zelfvertrouwen kan groeien. In de Bollenstreek heeft BLOS kinderopvang kinderdagverblijven, speelscholen en (Sport) BSO’s in Lisse, Noordwijk en Noordwijkerhout.

1E9A2128

Kinderdagverblijf, peuteropvang en speelschool (VVE)

Je kind voor de eerste keer achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap. Daarom zorgen wij voor een omgeving die vertrouwd en fijn voelt, waarin je kind alle liefde en aandacht krijg van de beste mensen. In de veilige omgeving kan je kind spelenderwijs leren en ontdekken. Op onze kinderdagverblijven werken we met de Uk & Puk methode: een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar met afwisselende, leerzame thema’s. Met behulp van het speelkameraadje Puk leren we de kinderen meer over taal en het dagelijkse leven. Op onze speelschool in Noordwijk bieden we voor- en vroegschoolse (VVE) educatie aan. Hiermee stimuleren we de brede ontwikkeling van je kind en bereiden we het voor op de basisschool. De gemeente Noordwijk biedt hiervoor in sommige gevallen ook een subsidieregeling aan.

1E9A3485

Buitenschoolse opvang (BSO)

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen na schooltijd op onze buitenschoolse opvang spelen, ontspannen en vooral veel leuke dingen doen. Met het toffe activiteitenprogramma van DoenKids! bomvol gave, uitdagende en eigen activiteiten maken we ons aanbod nog breder, leuker en leerzamer. Daarbij vinden we het belangrijk dat je kind zich spelenderwijs ontwikkelt, iedere dag iets nieuws leert en zijn of haar talenten ontdekt. Dit doen we aan de hand van vijf talentontwikkelingen die elke week aan bod komen. Je kind mag zelf bepalen aan welke activiteiten het deelneemt. Gewoon even rustig chillen of huiswerk maken kan natuurlijk ook. Niets moet, alles mag! Jonge sportfanaten kunnen hun hart ophalen bij onze Sport BSO’s bij FC Lisse en hockeyvereniging Hisalis in Lisse.

Opvang tijdens vakanties en studiedagen

Ook in de schoolvakanties en op studiedagen is je kind van harte welkom bij BLOS kinderopvang! We bieden een uitdagend vakantieprogramma bomvol leuke activiteiten en uitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan judo, schilderen, sportclinics, ravotten in de duinen en spelen in de speeltuin.

IMG 2426

Liefdevolle opvang van de beste mensen

Onze pedagogisch medewerkers zijn onze grote kracht. Zij zorgen ervoor dat je kind zich thuis voelt en geven hem of haar de vrijheid en het vertrouwen om op ontdekking te gaan. De teams bestaan uit vaste, ervaren en liefdevolle pedagogisch medewerkers. Zij worden ondersteund door specialisten zoals pedagogen en sportleraren.

Samenwerking met ouders

Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met jou als ouder. Een goede samenwerking is essentieel om een brug te slaan tussen jouw kind op de groep en de thuissituatie. Samen met jou proberen we om een steentje bij te dragen in de opvoeding. Om dit te realiseren zijn er verschillende contactmomenten. Zo vindt er, voordat je kind voor het eerst naar de opvang komt, altijd eerst een kennismaking en wenmoment plaats. Bij het brengen en halen maken onze pedagogisch medewerkers tijd voor een overdracht en gedurende de dag blijf je via de ouderapp op de hoogte van alle avonturen van je kind. Ook heeft je zoon of dochter een eigen mentor. Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt bij vragen. Daarnaast organiseren we op onze kinderdagverblijven periodiek oudergesprekken.

Mint (1)

Locaties

De kinderdagverblijven, speelscholen en (Sport) BSO’s van BLOS kinderopvang vind je op verschillende locaties in Lisse, Noordwijk en Noordwijkerhout. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Wij kijken uit naar je komst!

Contactgegevens

BLOS kinderopvang
Postbus 50
3430 AB Nieuwegein
Tel: 030 604 75 99