Datum: 26-09-2023 - 21:52

Van harte welkom bij Giant Store Oppelaar Wielersport.

Hier vindt u passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, staan wij voor u klaar.

Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en natuurlijk stads fietsen, altijd voldoende op voorraad, kunnen wij iedereen voorzien van een passende fiets. Met ons assortiment accessoires kunnen we werkelijk iedere fiets aankleden. Van fietstassen tot sportvoeding, van kinderzitjes tot bidonhouders, allemaal uit voorraad leverbaar en eventueel te monteren

Loopt u gerust eens binnen. In onze Giant Store willen wij het professioneel, maar vooral laagdrempelig houden. Daarmee bedoelen we dat u natuurlijk van harte welkom bent in onze winkel voor vragen groot en klein. Al is het voor een praatje, een vraag of een kennismakingsgesprek met een kop koffie.

In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit. Hier kunt u direct terecht voor spoedklussen, periodiek onderhoud of gepland op afspraak.


Ons team van Giant Store Oppelaar Wielersport staat dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. U kunt voor vragen of afspraken telefonisch bij ons terecht. Dit kan ook via onze website, de mail of loopt gewoon eens gezellig binnen in onze mooie winkel.

LOGO IN JPG 002
Service en onderhoud

Onze winkel beschikt over een moderne, goed uitgeruste werkplaats. Hier is de zorg voor uw (Giant) fiets in professionele handen.

Service is erg belangrijk voor ons. Als u iets koopt bij Giant Store Oppelaar Wielersport dan krijgt u behalve de kwaliteit die u van Giant gewend bent, ook een stukje extra service mee. Onze service bestaat vooral uit eerlijk advies, flexibiliteit, nauwkeurig onderhoud en er altijd staan voor onze klanten. Gewoon, net dat beetje extra.

Het team van Giant Store Oppelaar Wielersport is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van elektrische fietsen, race- en mountainbikes en natuurlijk de stadsfietsen. Ondanks dat wij een Giant Store zijn, repareren wij alle voorkomende fietsmerken, al dan niet ooit bij ons gekocht.

     IMG 9626        IMG 9645
Het laten onderhouden van uw fiets wordt nog wel eens onderschat. Toch voorkomt u de meeste problemen door eens per jaar een onderhoudsbeurt te laten doen door het team van Giant Store Oppelaar Wielersport. Wij zien mogelijke problemen eerder, kunnen het voorkomen of repareren het direct zodat u niet later de fiets moet laten staan. Zo heeft u veel langer rijplezier van uw goed onderhouden fiets.

Ons team van Giant Store Oppelaar Wielersport staat dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. U kunt voor vragen of afspraken telefonisch bij ons terecht. Dit kan ook via onze website, de mail of loopt u gewoon eens gezellig binnen in onze mooie winkel.


right ride 2Right Ride

Met het Right Ride Systeem wordt de juiste fietsmaat en afstelling van de fiets bepaald. Zo kies je voor de juiste fiets, in de juiste maat, met de juiste afstelling. Dit zorgt er voor dat je optimaal kan genieten tijdens elke rit op je Giant.


Het Right Ride Systeem maakt namelijk gebruik van geometrie data, biometrische data over lichaamsbouw gecombineerd met de expertise van Giant. In de Giant Store beschikken wij over de Quick Sizing meetmodule, hiermee wordt eenvoudig de juiste fietsmaat bepaald aan de hand van de lengte en binnen been lengte van de berijder.

Wil jij ook comfortabel rijden op je nieuwe Giant? Maak dan snel een afspraak met een van onze medewerkers, dan plannen wij een persoonlijke afspraak in.


        liv corner        liv corner 2

Liv Corner

Liv is het eerste fietsmerk dat zich volledig richt op de wensen van vrouwen. Liv biedt als enige een alles omvattende product collectie die speciaal voor fietsende vrouwen is ontworpen, en die uiteenloopt van prachtige kleding tot topkwaliteit fietsen. Alle fietsen in de collectie zijn ‘hand-made by Giant’

In onze winkel kan je een ruim aanbod Liv fietsen en bijpassende accessoires vinden. Wij adviseren je hierin graag persoonlijk over alle mogelijkheden, er zijn namelijk meer keuze mogelijkheden dan ooit tevoren voor vrouwelijk fietsers.

 

Contactgegevens

Giant Store Oppelaar
Kanaalstraat 122
2161 JS Lisse
Tel: 0252 - 413888