Datum: 09-06-2023 - 23:04

Il Mulino concept banner met tekst

Sinds 2008 bieden wij onze klanten een ruime keuze uit alles wat men zich maar kan wensen op het gebied van handwerk.
Ik ben in 2008 met de winkel begonnen nadat ik 7 jaar voor de vorige eigenaar had gewerkt. Intussen  heb ik een grote klantenkring opgebouwd die uit de hele streek mijn winkel weten te vinden  door in te spelen op de nieuwste trends en vooral ook een goede service en klantvriendelijkheid.
Voor vragen over handwerken kunt u altijd bij ons terecht . we doen het graag even voor of leggen uit hoe het moet.

wol pixaWol

Alle soorten wol zijn in diverse kleuren en prints beschikbaar. Mocht de soort die u zoekt er niet tussen staan, dan kunnen we kijken of we het kunnen bestellen.
In de winkel hebben wij verschillende breiboeken waarin u patronen kunt vinden voor kinderen en volwassenen. Ook voor de grote rage op dit moment: het haken van allerlei minifiguurtjes van cup-cakes tot dieren op de boerderij en De Dikke Dames en granny squares hebben we de nieuwste boeken.
Voor het haken van al die figuurtjes hebben wij de benodigde materialen en het daarbij behorende vulmateriaal en oogjes in soorten en maten.
Er is ook een ruime sortering sokkenwol. 

borduurgaren
Borduren


In ons assortiment hebben wij verschillende borduurpakketten. Mocht u niet het borduurpakket vinden dat u zoekt,  kunnen we het voor u bestellen. Ook voor kinderen hebben we leuke borduurpakketten.
De voorbedrukte kussenpakketten en knooppakketten zijn  ook  op voorraad. Ook hebben we losse borduurstoffen, kaaslinnen en borduurband.
Tevens allerlei hulpmiddelen zoals loupes met en zonder daglichtlampen, borduurringen, boekjes met borduurpatronen en het bekende Borduurblad.


stoffen pixaStoffen


We hebben allerlei stoffen: de bekende ruitjes in allerlei kleuren en maten, de stippen en sterren, maar ook modestoffen zoals jersey en stretchstoffen. Stoffen volgens de laatste trends en kleuren: mintgroen voor de baby- kinderkamer en veel blauwtinten en bloemenprints.

Ook hebben we langharig bont, borg, fleece, badstof, skai en vilt (zowel aan de meter als viltlapjes in heel veel kleuren) en natuurlijk de katoen van 2.40 breed  en molton en flanel. Ook tule in heel veel kleuren, satijn en voering zijn bij ons te vinden.

Fournituren

In ons assortiment hebben wij natuurlijk Gütermanngaren: naaimachinegaren, supersterk en doorstikgaren en quiltgaren. Mettler- Aman in heel veel kleuren katoen en polyester voor de borduurmachine en kaarten maken. Knopen hebben we op kaartjes op de knopenmolen en los in buisjes.
De Prymartikelen zoals verschillende soorten naalden, bh-verleng of verstelstukjes, sluitingen enz. Materialen voor het naaien van gordijnen zoals gordijnhaken, gordijnband, plooiband en grote en kleine ringen.overzicht
Ritsen: deelbare ritsen voor jassen en vesten, metalen en plastic broekritsen. Ritsen kunnen ook op kleur en soort besteld worden.

Verder hebben we satijnlint en keperband in allerlei kleuren. Allerlei kantjes, bandjes en randjes, biaisband in katoen  en satijn.
Kaartjes elastiek en elastiek aan de meter, aslan voor lampekappen en dubbelzijdig aslan voor kaarten maken.Applicaties voor op kleding voor kinderen en volwassenen, knie- en elleboogstukken, opstrijkbaar en plakbaar reparatiedoek , vlieseline, fyberfill in zakken en aan de meter, kaartjes stopwol enz.

Openingstijden:

Maandag        13.00 tot  17.30
Dinsdag           9.30 tot  17.30
Woensdag       9.30 tot  17.30
Donderdag      9.30 tot  17.30
Vrijdag             9.30 tot  17.30
Zaterdag          9.30 tot  17.00
Zondag           Gesloten

 

Contactgegevens

Wol en Zo
Berkhoutlaan 1 A
2161 BC Lisse
Tel: 0252 411 134