Datum: 23-04-2019 - 02:48

portret
Mijn naam is Jennifer Versteegh, geboren in 1968 en wonende te Lisse.  In 2005 ben ik gestart met mijn massagepraktijk en ik masseer nog steeds met veel plezier. Het grootste deel van mijn cliënten komt bij mij voor rug- nek- en schouderklachten, maar ook voor een ontspannende massage kunt u bij mij in de praktijk terecht.
Voor meer informatie over de verschillende massages of voor het maken van een afspraak, kunt u mij bellen of mailen.


Massage, waarom eigenlijk?

wachtkamer 1
Stress, vermoeidheid, pijn. Iedereen heeft er wel eens last van. Het lichaam geeft aan dat het even te veel is geweest.
Massage is dan een goede manier om even tot rust te komen en te ontspannen. De verschillende soorten massages zijn allen geschikt voor de behandeling van diverse lichamelijke klachten, maar zijn bovenal bedoeld voor uw ontspanning. Eventuele lichamelijke klachten worden voor de behandeling besproken zodat u verzekerd bent van een persoonsgerichte behandeling.
Een massage brengt u van het denken naar het voelen, van het hoofd naar het lichaam, van tijd naar tijdloosheid. Een oase van rust, waarbinnen even niets hoeft. 
Kom ook eens sfeervol onthaasten bij Versteegh Massagepraktijk
stoel 1stoel 3 1  stoel 2 1
Klassieke massage

Dit is in Nederland de meest toegepaste vorm van massage. Deze massage richt zich op de gezonde mens en probeert de gezondheid te bevorderen.
Bij deze massage wordt veelvuldig gebruik gemaakt van knedingen, strijkingen, kloppingen, vibraties en frictioneren. Bij spierklachten zoals een stijve nek of lage rugpijn kan deze massage snel verlichting geven.

bureau.jpg 1Voetreflex zone-massage

Dit is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexpunten op de voeten, om in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Via deze techniek wordt het lichaam geprikkeld om blokkades in het lichaam op te heffen en om organen en andere lichaamsdelen beter te laten functioneren. 
Reacties kunnen zowel lichamelijk (zoals een betere doorbloeding, verhoogde weerstand, betere afvoer van afvalstoffen) als geestelijk zijn (zoals ontspanning en evenwicht).

Stoel massage

Een verkwikkende drukpuntmassage, afgeleid van de traditionele Japanse acupressuurtechnieken (Shiatsu). Op een ergonomisch ontwikkelde stoel wordt het hele lichaam door de kleding heen behandeld.
Wanneer een rug-, nek- en schoudermassage gewenst is, kan er ook gebruik gemaakt worden van de massagestoel. In dit geval wordt de bovenkleding wel uitgedaan en is het rug- en schoudergebied in relatief korte tijd goed en intensief te behandelen, terwijl u in een zeer prettige houding zit.

zitje 1
Openingstijden


Maandag t/m donderdag  09:00 uur – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 uur  - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 uur  - 13:00 uur

- Behandeling alleen op afspraak -

 

Contactgegevens

Versteegh Massagepraktijk
Heereweg 130 A
2161 BN Lisse
Mobiel: 06 - 25 49 20 39