Datum: 09-06-2023 - 23:50

Il Mulino concept banner met tekst

Baaij Fresh, als het iets lekkerder mag zijn!

Vroeg opstaan. Ruiken, proeven en deze nieuwe dag de mooiste producten maken. Van een prachtig stuk ribeye, heerlijke schotse zalm tot culinaire hapjes met een mooie wijn. Wij staan voor ambacht, lekker en vers!
Baaij vis
Welkom bij vis- en cateringspecialist BAAIJ FISH.

Fish blauw zwart 300
Naast de vertrouwde vis en visspecialiteiten hebben wij ons de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het bereiden en verzorgen van luxe hapjesschalen, uitgebreide warme en koude buffetten, kant-en-klare maaltijden, menu´s en heerlijke afsluiters. Wij wensen u een smakelijk bezoek! Heeft u vragen of heeft u binnenkort een feestje? Wij staan altijd voor u klaar in onze winkel!BAAIJ FISH kan alles voor u verzorgen op het gebied van vers en drank.
Van een Catering op locatie met vlees en vis tot een feest in De Proeverij.

Maaltijden van Baaij Fish

Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s.

Baaij meat

Meat rood zwart 300
Welkom bij uw slagerij in Lisse, BAAIJ MEAT LISSE

Vroeg opstaan. Ruiken, proeven en deze nieuwe dag de mooiste producten maken.
Van een prachtig stuk ribeye, heerlijke grillworst tot culinaire hapjes of een mooie saladeschotel.
Wij staan voor ambacht, lekker en vers!

BAAIJ MEAT kan alles voor u verzorgen op het gebied van vers en drank.
Van een Catering op locatie met vlees en vis tot een feest in De Proeverij.

Baaij personeel
BAAIJ CATERING VOOR AL UW CULINAIRE HOOGTEPUNTEN

Catering paars zwar300
Wij zijn voor u de cateringspecialist in zowel organisatie als de verzorging van alle privé en zakelijke evenementen op locatie. Wat u ook wenst, een romantisch samenzijn in een kleine kring of een zakelijk ontvangst voor duizend gasten, Baaij Catering geeft een bijzondere 'personal touch' aan uw feest.

Onze buffetten zijn ook geschikt voor kleinere gezelschappen die lekker en gemakkelijk willen eten. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, of een feestje met vrienden bij u thuis? Verwen ze eens met diverse lekkernijen van ons buffet, altijd een succes!

Baaij langwerpig
IS UW INTERESSE GEWEKT? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM UW WENSEN TE BESPREKEN!
Wij zien het als een uitdaging om uw exclusieve persoonlijke wensen om te zetten in een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Heeft u interesse in één van onze arrangementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.
Baaij proeverij buitenkant

De Proeverij.

Proeverij oranje zwart 300
Bruiloft

In de proeverij kunt u ook uw complete bruiloft vieren. De Proeverij ligt in het centrum van Lisse vlakbij het gemeentehuis. Na ontvangst van uw gasten kunnen wij koffie, thee en een heerlijk gebakje serveren.

Als u wilt trouwen in het gemeentehuis van Lisse kunt u dat te voet doen, waarna u weer lopend terug kunt naar de Proeverij.

Na de huwelijkse plechtigheid kunnen wij een uitgebreide lunch verzorgen, wij hebben hiervoor meerdere arragementen. Wilt een kerkelijke inzegening dan zijn er ook een aantal kerken op loopafstand van De proeverij. Voor de dag- en avondgasten kunnen wij verschillende arragemanten aanbieden. Van een binnen barbecue, lopend buffet tot en met een compleet diner. Aansluitend kunt u ook uw feest vieren in de grote zaal.

BedrijfsfeestAd Baaij

Wilt u binnenkort een bedrijfsfeest organiseren? Dan kunt u prima terecht in De Proeverij. Of het nu om een formeel bedrijfsfeest gaat, een presentatie voor het komende jaar of een culinaire dag of avond. Wij kunnen bijna alles voor u regelen. Van ontvangst van uw gasten tot een compleet verzorgde middag of avond. Ook is het leuk om bijvoorbeeld te beginnen met een workshop met één van onze koks. Of wat dacht u van een binnen barbecue of een mooi buffet?

Ook voor een vergadering hebben wij een mooie zaal

Binnen Barbecue

In de proeverij kunt u uitstekend binnen barbecueën. Wij beschikken over een grote barbecue in het midden van de zaal met een professionele afzuiginstallatie. Er zijn verschillende arrangementen voor de binnen barbecue. Wij kunnen deze met een barbecue-kok verzorgen, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf achter de barbecue te gaan staan.

Baaij proeverij

Webshop zwart 300
Online bestellen

Bestel al uw salades, schotels en luxe hapjes via de WEBSHOP BAAIJ FRESH.

Contactgegevens

Baaij Fresh
Kanaalstraat 57-59
2161 JC Lisse
Tel: 0252-413475