Datum: 17-02-2019 - 17:47

koi karper groot

 

 

Koi-factor is gespecialiseerd in watertuinen. Tuin- en (koi-)vijverspecialist, Japanse Koi en behandeling van koi bij ziekte en/of wonden. Dus eigenlijk kun je voor al je vragen, advies en benodigdheden hierover bij Koi-factor terecht.

 
Beschikbaar voor:
 1. Tuin- en vijveronderhoud (eenmalig, tijdens vakanties en/of periodiek.)
 2. Vijverbouw en tuinaanleg.
 3. Verkoop van alle soorten vijvermaterialen, voeders, medicijnen, bacteriën, testers, enz, enz.
 4. Verkoop Japanse Koi.
 5. Vijveradviescentrum.
 6. Behandeling van zieke koi met consulten bij u thuis.

Bestellingen via onze webwinkel, worden snel en veilig bij u thuis bezorgd!

banner
Heb je iets nodig voor de Koi of steur? Voor een natuur-, zwem- of koivijver? Wil je wat aan de vijvertuin veranderen of gewoon een nieuwe? Bespreek het vrijblijvend met ons. Wij begeleiden je bij het project daar waar het voor jou nodig/wenselijk is.

Koi-factor heeft een eigen selectie Japanse koi en gaat zelf naar Japan om daar de mooiste Koi in te kopen. Wil je een keer mee? Ook dat kan. Bespreek deze mogelijkheid in de winkel. Zo nu en dan worden er workshops georganiseerd. Wanneer je aan bent gemeld voor de nieuwsbrief, word je hierover geïnformeerd.

Heb je nog geen vissen en/of vijver maar heb je wel een vijver-idee in je hoofd? Kom dan langs, bespreek je ideeën en laat je inspireren door de vele mogelijkheden

In de vernieuwde winkel van Koi-factor aan de Delfweg kunt u alleskarper
 vinden voor uw vijver en koi.

Alles voor het dagelijks onderhoud
Alles voor vijveraanleg/renovatie
Alles bij ziekte, wonden en genezing
En natuurlijk Japans Koi
Eigen import Japanse Koi 

Koi-factor heeft uitsluitend Japanse Koi.

Met regelmaat reizen we af naar Japan om daar de mooiste Koi te selecteren. Wanneer de Koi enkele weken later bij Koi-factor aankomen, worden ze eerst met alle zorg opgevangen. Eenmaal ‘in huis’, doorlopen ze een quarantaine periode en wordt gecontroleerd of de Koi gezond zijn (voor zover met het oog te zien) en vrij zijn van parasieten. Daarna kunnen de koi worden verkocht. De voorwaarden van aankoop van onze Koi zijn omschreven in ‘de algemene bepalingen bij aankoop Koi’.
Elke keer is het weer een belevenis om in Japan te zijn, door het Yamakoshi gebied te reizen en uit te kijken over de mudponds.

Wil je deze droomreis zelf een keer beleven en wil je daar je eigen droomkoi uit de mudpond halen? Dat kan!

vijverspecialist

Vijverbouw, vijveronderhoud en tuinonderhoud

Koi-factor kan er voor zorgen dat u uw perfecte Watertuin krijgt. We zijn gespecialiseerd in koi-vijvers maar ook een prachtige natuurvijver of zwemvijver behoort tot de mogelijkheden Of het nu om koi, goudvissen of andere vissen gaat, het maakt niet uit. Om voor u een passende vijver te bouwen, begeleiden we u van a tot z. En wanneer we dan toch bezig zijn, richten we voor u, desgewenst, ook de rest van de tuin in om uiteindelijk heerlijk in uw tuin te kunnen relaxen.

eigen import

Vindt u kijken naar de vijver leuker dan het onderhoud?

Koi-factor kan voor u het onderhoud van de tuin, vijver en/of het filter uit handen nemen.
Dit kan het gehele jaar maar ook alleen tijdens uw vakantie(s) kan Koi-factor een oogje in het zeil houden. Of eenmalig wanneer u even geen tijd hebt. Neem voor een offerte contact met ons op. 

Contactgegevens

Koi Factor
Delfweg 36 b/c
2211 VM Noordwijkerhout
Tel: 0252 528 226