Datum: 01-10-2022 - 08:06

Welkom bij Kleur en interieur in Lisse. Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Bij ons vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.
Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kleur en interieur Lisse adviseert je graag met een passend en deskundig advies.

stoffeerder deco home
De vakmensen van Kleur en interieur komen thuis stofferen


Voor optimale kwaliteit, garantie, zekerheid en vertrouwen kies je voor vakmensen van Kleur en interieur Lisse.
Door onze ervaring mag je van ons verwachten dat wij altijd gepast advies geven over het interieur van de woning of bedrijf. Wij geven advies over materiaalkeuze, kleurgebruik, textuur en nog veel meer. Alles wordt eerst opgemeten en je ontvangt een offerte op maat voor uw nieuwe vloer, gordijnen of raamdecoratie. Daarna komen wij vakkundig de speciaal op maat gemaakte gordijnen en raamdecoratie ophangen of de vloer leggen.

Vraag online eerst vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld tapijt, pvc-vloeren, raamdecoratie, gordijnen etc.
Kijk rustig rond en aarzel niet om contact op te nemen als u nog vragen heeft. Of kom langs in de winkel.
behanger deco home
Je huis laten behangen met mooi behang? Dat kan met een behanger van Kleur en interieur Lisse. 

Kleur en interieur adviseert bij uw keuze en bekleden de wanden zorgvuldig.
Vraag  vrijblijvend een offerte aan voor het behang dessin wat u misschien al op het oog heeft, met of zonder behanger. Of kom langs in de winkel en blader door de verschillende behangboeken.

10 REDENEN

1. Professioneel advies
Het inrichten van uw woning is een investering, daarom is het belangrijk gebruik te maken van professioneel advies.

2. Actueel en hoogwaardig assortiment
Ons complete assortiment bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe collecties en producten.

3. U slaagt bij ons altijd
Wij zijn een speciaalzaak en daarom durven we te zeggen: als u het bij ons niet vindt, dan vindt u het nergens.

4. Specialistische vakkennis
Wij  hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme informatiebron op het gebied van technische kennis tot de vele mogelijkheden en toepassingen van alles in en om huis.
decoratiebehang
5. Stalenmateriaal
In de winkel is een grote hoeveelheid stalenmateriaal beschikbaar, de Kleur en interieur specialist stelt dit graag ter beschikking om thuis in alle rust te bekijken.

6. Kleuradvies
verfkleuren waaierKleur en interieur specialisten geven graag advies over alle aspecten van het inrichten van de woning. Zoals een kleuradvies voor de kozijnen en wanden. Of op maat gemaakte gordijnen en zelfs de stoffering van de gehele woning. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door ons.

7. Inspirerende oplossingen
Voor verrassende en inspirerende oplossingen en toepassingen gaat u naar de specialist. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door Kleur en interieur Lisse.
woonideeen
8. Uitgebreid adviesgesprek
Neem ter voorbereiding van een adviesgesprek foto's van je meubels, knipsels uit boeken/tijdschriften en een plattegrond van de ruimte mee. Zo weten wij welk resultaat u nastreeft en wat uw interieurstijl is.
totale plaatje
9. Alles voor je huis
Naast verf en behang verkopen wij ook tapijt, vloeren, raamdecoratie en horren. Dit zorgt voor een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat.

10. Meten en monteren
Door ons te raadplegen, voorkomt u dure fouten. Zoals het correct opmeten en monteren van raamdecoratie en shutters.

Contactgegevens

Kleur en interieur Lisse
Kanaalstraat 86
2161 JP Lisse
Tel: (0252) 41 45 28
Fax: (0252) 42 50 46