Datum: 17-02-2019 - 17:35

deurmatWelkom bij Deco Home in Lisse. Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Bij ons vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.
Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Deco Home Lisse adviseert je graag met een passend en deskundig advies.

stoffeerder deco home
De vakmensen van Deco Home komen thuis stofferen


Voor optimale kwaliteit, garantie, zekerheid en vertrouwen kies je voor vakmensen van Deco Home.
Door onze ervaring mag je van ons verwachten dat wij altijd gepast advies geven over het interieur van de woning of bedrijf. Wij geven advies over materiaalkeuze, kleurgebruik, textuur en nog veel meer. Alles wordt eerst opgemeten en je ontvangt een offerte op maat voor uw nieuwe vloer, gordijnen of raamdecoratie. Daarna komen wij vakkundig de speciaal op maat gemaakte gordijnen en raamdecoratie ophangen of de vloer leggen.

Vraag online eerst vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld tapijt, pvc-vloeren, raamdecoratie, gordijnen etc.
Kijk rustig rond en aarzel niet om contact op te nemen als u nog vragen heeft. Of kom langs in de winkel.
behanger deco home
Je huis laten behangen met mooi behang? Dat kan met een behanger van Deco Home.

Deco Home ondernemers adviseren bij uw keuze en bekleden de wanden zorgvuldig.
Vraag  vrijblijvend een offerte aan voor het behang dessin wat u misschien al op het oog heeft, met of zonder behanger. Of kom langs in de winkel en blader door de verschillende behangboeken.

10 REDENENauto deco home

1. Professioneel advies
Het inrichten van uw woning is een investering, daarom is het belangrijk gebruik te maken van professioneel advies.

2. Actueel en hoogwaardig assortiment
Ons complete assortiment bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe collecties en producten.

3. U slaagt bij ons altijd
Wij zijn een speciaalzaak en daarom durven we te zeggen: als u het bij ons niet vindt, dan vindt u het nergens.

4. Specialistische vakkennis
Veel Deco Home specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme informatiebron op het gebied van technische kennis tot de vele mogelijkheden en toepassingen van alles in en om huis.
decoratiebehang
5. Stalenmateriaal
In de winkel is een grote hoeveelheid stalenmateriaal beschikbaar, de Deco Home specialist stelt dit graag ter beschikking om thuis in alle rust te bekijken.

6. Kleuradvies
verfkleuren waaierDeco Home specialisten geven graag advies over alle aspecten van het inrichten van de woning. Zoals een kleuradvies voor de kozijnen en wanden. Of op maat gemaakte gordijnen en zelfs de stoffering van de gehele woning. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer.

7. Inspirerende oplossingen
Voor verrassende en inspirerende oplossingen en toepassingen gaat u naar een Deco Home specialist. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer.
woonideeen
8. Uitgebreid adviesgesprek
Neem ter voorbereiding van een adviesgesprek foto's van je meubels, knipsels uit boeken/tijdschriften en een plattegrond van de ruimte mee. Zo weet de Deco Home ondernemer welk resultaat u nastreeft en wat uw interieurstijl is.
totale plaatje
9. Alles voor je huis
Naast verf en behang verkopen veel Deco Home specialisten ook tapijt, vloeren, raamdecoratie en horren. Dit zorgt voor een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat.

10. Meten en monteren
Door onze Deco Home specialisten te raadplegen, voorkomt u dure fouten. Zoals het correct opmeten en monteren van raamdecoratie en shutters.

Contactgegevens

Deco Home Lisse
Kanaalstraat 86
2161 JP Lisse
Tel: (0252) 41 45 28
Fax: (0252) 42 50 46