Datum: 13-12-2018 - 10:30

De trendy winkel waar mensen speciaal naar toe komen voor de hippe kleding die aantrekkelijk geprijsd is, originele cadeaus en gezelligheid.

3 fotos zaak
Waar is het begonnen?

In het voorjaar van 2016 is de knoop doorgehakt. Het aantal leuke en unieke winkels in Lisse groeit enorm de laatste jaren. Het enige dat nog gemist werd is een goede, aantrekkelijke tweedehands kledingwinkel. Na een leuke carrière in de reisbranche besluit Jolijn een eigen winkel te openen in het prachtige nieuwbouw pand met veel charme aan de Heereweg 199 in Lisse. Hier kan iedereen opnieuw leuke kleding kopen.

waarom tweedehandsWaarom tweedehands?

Lemon Hill is geboren uit een liefde voor leuke, trendy en originele kleding, de wens om de kledingindustrie duurzamer te maken en de droom om een gezellige en creatieve plek te creëren waar mensen graag komen ontspannen. Niets is leuker dan jouw ideale outfit vinden en er veel minder voor te betalen dan voor nieuwe kleding. Daarnaast heb je een unieker item en maak je de wereld ook nog een beetje duurzamer. Er worden dagelijks over de hele wereld ontzettend veel goede kleding en schoenen weggegooid, zonde want daar zitten super leuke dingen tussen. Bij Lemon Hill krijgt het opnieuw de kans om iemand gelukkig te maken.


De winkelde winkel


Het pand aan de Heereweg is een plaatje op zich. Voor het interieur zijn we zelf aan de slag gegaan met een ontwerp. Het doel was om een frisse en aantrekkelijke winkel te maken, waar het door unieke details en flexibiliteit keer op keer verrassend blijft. Alle bouwmaterialen voor het interieur zijn gerecycled of zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Nieuwsgierig geworden? De ideale plek om de winkel te komen bewonderen is de koffietafel, waar de heerlijke koffie of cappuccino voor je klaar staat.

Een winkel vol met schatten!
Passie voor mooie en leuke items. Wij zijn continu op zoek naar de leukste items voor jou. Onze collectie verandert dagelijks, dus kom gezellig langs op zoek naar jouw schat. Zoek je iets specifieks? Dan willen we je daar natuurlijk graag bij helpen.

prive shoppen
Privé shoppen

Bijkletsen, lekkere hapjes en de leukste kleding. Zin om een avond met vriendinnen, vrienden of collega's heerlijk te winkelen zonder dat de winkel open is voor anderen? Je kan de winkel nu helemaal voor jezelf hebben om rustig door alle rekken te gaan, van alles te passen en de pareltjes eruit te halen.
bovenkant website
Wil je graag naast het shoppen nog wat extra's? Wij kunnen een wijnproeverij organiseren, een manicure of visagist laten komen en een workshop sieraden maken regelen. Neem contact met ons op om samen jouw ideale avond te plannen.
Vanaf min. 6 personen. Kosten huur winkel: 45 euro (mogelijk te verrekenen met een min. aankoopbedrag van 200 euro)
Kosten hapjes en drankje: nader overeen te komen, afhankelijk van jullie wensen.
Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kleding inbrengenTweedehands kleding inbrengen

Tweedehands kleding inbrengen
Die ene miskoop, of dat jurkje wat je nu al naar 3 bruiloften hebt aangehad. Of dat colbertje of sneakers die toch niet lekker zitten? Breng het nu naar Lemon Hill en ontvang er na verkoop geld voor terug. Wil je jouw tweedehands kleding inbrengen? Geen probleem, dit kan alleen op afspraak. Houd er alleen rekening mee dat we bij Lemon Hill vooral de betere merken innemen. Als je wilt weten of jouw kleding bij Lemon Hill past, kun je het beste een kijkje nemen op onze website bij veelgestelde vragen of de winkel mailen/bellen.

 

 

Contactgegevens

Lemon Hill
Heereweg 199
2161 BD Lisse
Tel: 0252- 70 35 17