Datum: 22-01-2019 - 03:07

Klaar voorDe Zwart facilitaire diensten BV staat voor klantgerichtheid, betrouwbaarheid en werkt uitsluitend met kundig personeel. Klanten mogen rekenen op maatwerk en kwaliteit voor een marktconforme prijs. Open, eerlijk en no-nonsens mentaliteit. De Zwart facilitaire diensten is specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening en werkt voor zowel particulieren als bedrijven.

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud.
Met goede begeleiding blijven onze medewerkers scherp en zorgen wij er voor dat wij blijven voldoen aan uw verwachtingen. U bent niet alleen verlost van alle dagelijkse zorgen, maar het levert u ook een kostenbesparing op.

schoonmaaktsterDe Zwart is NEN-4411-1 en VCA gecertificeerd en sinds kort stofzuigen wij CO2 neutraal bij al onze klanten. Alle stroom die wij verbruiken met het stofzuigen leveren wij terug aan het netwerk middels onze zonnepanelen. Hierdoor zijn al onze stofzuigers klimaat neutraal of wel GROEN!

Kijk op onze site voor meer informatie.

Bezoek ook onze microvezelshop voor alle schoonmaakartikelen en microvezelproducten.

  

handy graffiti water

 

Contactgegevens

De Zwart - facilaire diensten
Vennestraat 16
2161 LE Lisse
Tel: 0252 360 300