Datum: 15-06-2019 - 22:37

“Uw trouwdag een succes na één bezoek aan ons adres”

IMG 5006 LargeNieuw pand

Topday Wedding and Partyproducts en de naastgelegen exclusieve bruidsboetiek zijn verhuisd. Vanaf 5 oktober is ons schitterende pand aan de Heereweg 204 betrokken waar beide winkels voortaan onder één dak te vinden zijn.
Het nieuwe pand heeft een zodanig groot oppervlak dat zowel Topday Wedding and Partyproducts als de bruidsboetiek er onderdak vinden. “Het interieur heeft een luxe en romantische uitstraling waarin de enorme collectie huwelijksaccessoires en decoraties fantastisch tot zijn recht komt. Achterin het pand is de bruidsboetiek als een soort boetiek-inn gesitueerd. Hiermee creëren we een gezellige intieme sfeer zodat aanstaande bruiden in alle rust een keuze kunnen maken uit onze schitterende collectie bruidsjurken, bruidslingerie en bruidsaccessoires.

Voor elke bruid nemen we de tijd, want de mooiste dag van je leven start immers al bij Topday. Creaties voor bruidskinderen hebben we eveneens. In de bruidsboetiek werken wij uitsluitend op afspraak. Ook ‘s avonds en op zondag.
Voor het maken van een afspraak of meer informatie: 06-10618706

trouwen collage
Bruidsjurken

In onze prachtige bruidsboetiek  bieden wij u een unieke collectie prachtige bruidsjurken van bekende kwaliteitsmerken, zoals Crystalline, Miss Kelly, Miss Paris, Just for You, Collector,  Divina Sposa, Kenneth Winston, Ella Rosa, Femme, Amelie en nog veel meer, welke u na het maken van een afspraak, in een gezellige en intieme sfeer kunt passen en kiezen. Daarnaast vindt u er ook bijpassende bruidslingerie, schoenen,  speciale bruidssieraden, haaraccessoires, sluiers, stola’s, nachtkleding en nog veel meer. In onze boetiek hebben wij ook onze collectie kleding en schoenen voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers opgenomen.
In de bruidsboetiek werken wij alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of  telefonisch op 06-10618706, of mondeling door vrijblijvend langs te komen in onze winkels. Voor de openingstijden zie contactgegevens.


Bruidsaccessoires

Naast onze prachtige collectie jurken van diverse kwaliteitsmerken vindt u er ook bijpassende bruidslingerie, schoenen, speciale bruidssieraden, haaraccessoires, sluiers, stola’s, nachtkleding en nog veel meer.

feest collage
Decoraties en accessoires

IMG 5001Ons assortiment decoraties en accessoires is zeer ruim en bijzonder te noemen. Naast receptieboeken, ringkussentjes, taarttoppers, taartbestek, champagneglazen, bedankjes, enveloppenboxen etc. vindt u er ook heel veel decoratiemateriaal, zoals ballonnen, slingers en vlaglijnen, rozenblaadjes, pompoms, lampionnnen, tafeldecoraties, lantaarns, lopertjes en nog heel veel meer. U kunt met één bezoek uw gehele bruiloft vorm geven. Wij zijn gespecialiseerd in het aankleden van locaties. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we samen met u kunnen kijken om uw huwelijkslocatie te decoreren.

IMG 5012Openingstijden:
Maandag 13.00-17.00; Dinsdag gesloten
Woensdag 09.30-17.00; Donderdag 09.30-17.00
Vrijdag 09.30-17.00; Zaterdag 09.30-17.00

Contactgegevens

Topday, All you need for your Wedding, Party, Decorations, Balloons
Heereweg 204
2161 BP Lisse
Tel: 0252 418 202
Mobiel: 06-10618706