Datum: 24-10-2018 - 03:42

Prachtige bedden,de mooiste matrassen, zijdezacht bedlinnen, heerlijke dekbedden en kussens, unieke accessoires, leuke meubeltjes en nog veel meer.

Waar dromen uitkomen..

Over Ons
Bij de Slaapkamer van Lisse staat gastvrijheid en toegankelijkheid centraal. Een ieder is welkom en dat is wat wij willen uitstralen. Door letterlijk de drempel van het pand weg te nemen is dit goed gelukt! Door het plaatsen van een schans over de drempel is de winkel makkelijk bereikbaar voor rolstoelen, scootmobiels, rollators, kinderwagens etc. Een ieder is welkom.

Voel je welkom bij de Slaapkamer van Lisse!

vierkant Mirjam bed20 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
1% voor goede doel
Omruilgarantie

Wie, wat en waar..

Mirjam de Best:“Na bijna 18 jaar aan ervaring in de beddenbranche en aanverwante artikelen, is het nu tijd om zelf een onderneming te starten ‘’
In vorige dienstbetrekkingen heeft zij met talloze merken gewerkt en trainingen gevolgd. Door een schat aan ervaring, een aanstekelijk enthousiasme en een passie voor top kwaliteit is zij in staat je te voorzien van een uitstekend advies.
‘’Het winkelpand aan de Heereweg 193 voldoet qua oppervlakte aan onze wensen. Gezien ons grote netwerk, vakkundigheid en door de jaren heen opgebouwd vertrouwen ook in omliggende gemeenten  hebben wij het volste vertrouwen een succes van deze winkel te maken’’ !
bed grijs blauw
In onze gezellige, frisse winkel ben je vrij om te kijken, voelen, testen en je te laten adviseren. Wij nemen daarbij alle tijd voor je en letten vooral op de details. Wij gaan dieper in op allerlei zaken om het slaapcomfort te vergroten en hanteren we een omruilgarantie voor onze matrassen en kussens.
bed zomeruitvoering
We kijken naar het totaalplaatje en wat voor iedereen persoonlijk het allerbeste is. Daarom werken we nauw samen met Maatschap Vis & Koelemij Manuele Therapie in Leiden. Zij zijn een belangrijke schakel om mensen met allerlei lichamelijke klachten goed te kunnen adviseren over matras en/of kussen.
In vorige dienstbetrekkingen heeft zij met talloze merken gewerkt en trainingen gevolgd.

Winkelformulecbw erkend

•Bedden (met name boxspring) in het midden en hogere segment
•Matrassen
•Seniorbedden
•Beddengoed zoals kussens dekbedden, moltons, hoeslakens en dekbedovertrekken etc.
•Accessoires en lifestyle artikelen zoals , sierkussen, lampen, vazen, kleden etc.
•Kleinmeubelen zoals poefjes, krukjes, sidetables etc.

assortiment langwerpig
Ecologische productie
De bedden worden door toegewijde vakmensen gemaakt en creëren deze van natuurlijke materialen het hoogst haalbare slaapcomfort.

Boxspring
Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, elk met zijn specifieke eigenschappen en kan aangepast worden aan jouw persoonlijke smaak! 

Matrassen

Koudschuim matrassen
Koudschuim heeft  unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen. Deze matrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig.

Pocketvering matrassen
Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen.

Visco matrassen
Visco is een temperatuurgevoelig schuim. Bij lage temperaturen voelt het schuim stevig aan en bij verwarming van het schuim door lichaamswarmte, wordt het zachter.
hoofdeind
Dekbedden van Cassenz

Donzen dekbedden collectie
Donzen dekbedden gevuld met dons zijn zeer licht maar toch goed gevuld. Het dons zorgt voor een zeer goed isolator, dus kan de warmte goed vasthouden.

Natuur dekbedden collectie
Een prachtige collectie dekbedden van natuurlijke materialen.

handdoekenHanddoeken & Badjassen

Cawö handdoeken, badjassen en badmattenHet merk CAWÖ staat voor badtextiel in velourszachte topkwaliteit.

Dekbedovertrekken & Hoeslakens

Onze collectie bestaat voornamelijk uit Nederlands, Duits, Zwitsers en Portugees fabricaat. 

Contactgegevens

De Slaapkamer van Lisse
Heereweg 193
2161 BD Lisse
Tel: 0252 – 769 229