Datum: 06-12-2019 - 06:11

Bloemdesigners-experts maken voor u, prachtige creaties van natuurlijke producten. Betaalbaar en van topkwaliteit! Geweldig om te geven en Fantastisch om te krijgen!

Elke dag mensen blij maken met bloemen en planten. Dat is ons motto!

Naturals make your life BLOOM!

langwerpig 2

Merken.

Wij hebben de leukste merken voor de leukste accessoires! Kleine cadeautjes, kaarsen en vaasjes. Prachtige grote handgeschilderde vazen belegd met bladgoud van Doorje IJpelaar

Wij houden u op de hoogte van de nieuwste kunstbloemen- en plantentrends en de meest creatieve ideeën
Een belangrijke gelegenheid op de agenda?! U vind het cadeau bij Naturals

bestellenBezorgservice.

Vandaag voor Vandaag:
Bloemen voor 11.00 uur besteld, worden dezelfde dag binnen het verzorgingsgebied (5 km) van de winkel bezorgd. Buiten het verzorgingsgebied kan alleen de Fleurop collega dezelfde dag nog bezorgen. 

Vandaag voor Morgen:
Bloemen vandaag besteld, worden de andere dag buiten het verzorgingsgebied van de winkel (5 km) bezorgd. In dit geval kunt u kiezen; uit uw vertrouwde Naturals atelier of door een Fleurop collega.

Fleurop.

Fleurop is dé organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken! Voor iedere gelegenheid vindt u bij Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk etc.
Fleurop Interflora Nederland is al ruim 95 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn zo'n 1.100 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld over ruim 140 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist biedt u daarom ook extra kwaliteit en service.

langwerpig 1

Punten sparen.

Bij Naturals wordt u als trouwe klant gewaardeerd. Wanneer u bij Naturals koopt spaart u automatisch Piggy punten. Hiermee spaart u een tegoed bij elkaar wat u in de winkel kunt verzilveren. Zelfs wanneer u onze tassen terugbrengt in de winkel, krijgt u Piggy spaarpunten ervoor terug. Zo sparen we samen het milieu en is het goed voor uw portemonnee.

Bloem - on! Bloemen service.

Regelmatig verse bloemen in huis of op de zaak, kant en klaar in een glazen vaas om zo neer te zetten! Op de door u gewenste datum. Je bepaalt helemaal zelf wanneer en hoe vaak jij bloemen  bezorgd wilt hebben. Uw wensen worden persoonlijk met u afgestemd. De lokale Naturals winkel zorgt voor het afstemmen van het juiste levermoment. 

langwerpig 3

 

Naturals zijn geschenken van de natuur.

Je vindt bij ons de mooiste bloemen en planten.

Samengesteld door vakmensen.

Betaalbaar en van topkwaliteit.

Origineel vormgegeven en prachtig ingepakt in een luxe geschenktas.

Geweldig om te geven, fantastisch om te krijgen of zelf te kopen.

Onze boeketten zijn een samensmelting van bloemenpracht en vakmanschap.

Naturals  bloemstylisten gebruiken verse seizoensbloemen die direct van de kweker komen!

Naturals geeft een versgarantie van 10 dagen!

 

logo vierkantnaturals vierkant

 Naturals werkt met de natuur en gaat op een verantwoorde manier met de natuur om. Dat blijkt uit onze keuze van materialen en kwekers en onze manier van werken. Waarom? De natuur is onze bron van bestaan.

 

MAKE YOUR LIFE BLOOM! 

Of dat van iemand anders! 

Graag verrassen wij je elke dag weer met de mooiste creaties.Volg ons ook op Pinterest en blijf geïnspireerd! Wij houden u op de hoogte van de nieuwste bloemen- en plantentrends en de meest creatieve ideeën

Een belangrijke gelegenheid op de agenda?! Daar horen natuurlijk bloemen bij

 

Rouwstukken

collage rouwwerk

 

 

Contactgegevens

Naturals Lisse
Heereweg 241
2161 BH Lisse
Tel: 0252 413 461