Datum: 15-08-2018 - 09:48

portret 1Mijn Naam is Jolanda Bakker.

Sinds mei 2008 ben ik gediplomeerd pedicure. Sinds september 2014 Medisch pedicure en ingeschreven bij bij het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP). Dit voor eventuele vergoeding van de verzekering als u diabeet- of reumapatient bent.

Ik werk op maandag en woensdag als ambulant pedicure, met veel plezier ga ik naar de mensen toe. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of mensen die lekker thuis willen blijven. Dinsdag en donderdag werk in verzorgingshuis In Het Zomerpark, praktijk is op de begane grond rolstoel toegankelijk ( rolstoel toilet aanwezig)Ik ben werkzaam in Lisse en omsterken (tot 10 km)

 

Mijn specialisatiesdeur reclame

Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen. 

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

ondertekening sport diplomaVilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet. 

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren. 

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden. 

Medisch Pedicure Sport.auto reclame

Officieel ben ik vanaf maandag 2 oktober, Medisch Pedicure Sport.

Wat kan ik als  Medisch pedicure sport preventief betekenen voor sporters.

turfteen

Wel eens gehoord van een turfteen, zandteen en runners teen? Prima te ontlasten door sporttape.
Bij tijdelijke drukontlasting of als ondersteuning kan ik de locatie intapen met sporttape / kinesio tape. Denk aan een verzwikte enkel.
Elke sport heeft zijn eigen schoen en als dat niet goed op elkaar is afgestemd, kunnen er verschillende complicaties ontstaan zoals drukpunten, ingroeiende teennagels, blauwe nagels.

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden of ik wat voor u zou kunnen betekenen, neem dan contact op met Medisch Pedicure Sport Jolanda Bakker.

Contactgegevens

Medisch pedicure Jolanda Bakker
Centaurstraat 32
2162 XZ Lisse
Tel: 06-28459486