Datum: 23-05-2022 - 01:02

Onze missie en doelstelling

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

gemengd boeket paars  2 kinderen met ijsje

Keukenhof is het platform voor de Nederlandse sierteeltsector. Wij bieden de inzenders en deelnemers aan de bloemenshows een prachtige etalage voor hun bloembollen, bloemen en planten.
Keukenhof is daardoor een sterke ontmoetingsplek voor zakelijke contacten. Er worden regelmatig vakbijeenkomsten voor kwekers georganiseerd. Keukenhof onderhoudt goede banden met alle relevante organisaties uit de sierteelt en toeristische sector

keukenhouf rode tulp  hoofdgebouw 

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit!

Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.
Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Een virtueel bezoek aan de Keukenhof.

tulpenrijen  uil boven tulpen

logo kasteel keukenhofKasteel Keukenhof.

Even weg uit de hectiek van alledag en optimaal presteren? Verscholen tussen de bossen verrijzen de indrukwekkende locaties van het 17e eeuwse Landgoed Keukenhof. Dankzij de prachtige natuur worden zij ontrokken uit de dagelijkse hectiek en rumoer en doet u inspiratie op in optimale rust.

Wij beschikken over uitstekende faciliteiten voor groepen van 2 tot 250 personen. Uiteraard hebben wij de beschikking over de benodigde voorzieningen om iedere bijeenkomst tot een succes te maken. Alle audiovisuele apparatuur is aanwezig en iedere locatie heeft de beschikking over internet

 Dankzij de diversiteit van onze verschillende locaties bent u bij ons aan het juiste adres voor vergaderingen, brainstormsessies en productiepresentaties. Maar ook voor lunches, diners en personeelsfeesten kunnen wij u van dienst zijn en het is zelfs mogelijk om bij ons te trouwen! Maak kennis met onze dynamische en inspirerende omgeving waar het lijkt alsof de tijd even stil heeft gestaan..

Openingstijden bezoekerscentrum, park en tuinen:  IMG 8053 1
Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur  Zaterdag en zondag 10.30 - 17.00 uur
Buiten deze tijden en in de avonduren op afspraak.

Houders van een vriendenpas kunnen met hun pas dagelijks tussen 08.00 - 20.00 uur via de wandelhekken bij het bezoekerscentrum het landgoed betreden.

Het kasteel en eventuele tentoonstellingen binnen zijn uitsluitend te bezichtiging door middel van een rondleiding met gids. Kijk voor informatie op www.kasteelkeukenhof.nl

 

Contactgegevens

Keukenhof
Stationsweg 166
2161 AM Lisse
Tel: 0252 465 555