Datum: 29-09-2022 - 06:31

Ford Dealer Stern vestiging Noordwijk  Niet duurder, wel beter!

Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit.
Een enthousiast team van Ford professionals staat klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

bedrijfswagensUw Ford dealer is met 16 vestigingen altijd dichtbij

Uw Ford dealer is met 16 vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien tegen een betaalbare prijs; Ardea Auto is dan ook NIET DUURDER, WEL BETER.

Met haar vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland zijn wij de grootste Ford dealer van Nederland. Het merk Ford staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die bij Ardea Auto dagelijks worden nagestreefd.

Met gemotiveerde medewerkers zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Ford dealer Stern. We streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat we een langdurige relatie kunnen opbouwen en behouden.

In onze moderne en multifunctionele bedrijven wordt veel aandacht besteed aan een klantvriendelijke benadering. Hierbij is persoonlijk contact een belangrijk onderdeel.

Ford Stern nieuw logo  

Wij maken onderdeel uit van Stern Groep NV, één van de grotere, financieel sterke bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. De activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Bij de Groep werken circa 2.250 werknemers. Stern Groep NV staat genoteerd aan Euronext. Voor meer informatie: www.stern.nlwerkplaatsafspraak

Stern kijkt verder dan zijn winst- en verliescijfers en besteedt bewust aandacht aan de gevolgen van zijn bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu op korte én op langere termijn. Stern zoekt primair naar duurzame oplossingen die een sociaal en/of milieuvriendelijk voordeel opleveren in combinatie met een direct of indirect financieel voordeel. Daarnaast wenst Stern een actief duurzaamheidsbeleid te voeren dat verder gaat dan wat wet- en regelgeving voorschrijft. Lees hier meer over het MVO-beleid.

 

Contactgegevens

Ford Dealer Stern vestiging Lisse
Keyserswey 1
2201 CW Noordwijk
Tel: 071 364 1010 / 071 364 1015