Datum: 04-06-2023 - 15:47

Hedin Noordwijk.

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Begin 2022 is Stern overgenomen door Hedin Mobility Group, een Zweeds familiebedrijf met automotive activiteiten in elf Europese landen. Per 9 januari 2023 worden alle bedrijven van Stern omgedoopt tot Hedin Automotive. De verhuuractiviteiten van Stern (Stern Rent) zullen vanaf deze datum verder gaan onder de naam MABI Mobility.

Hedin en Stern

Hedin Automotive

Door voortdurende innovatie, uitstekende service en producten van topkwaliteit biedt Hedin Automotive elke dag slimme automotive oplossingen voor miljoenen bestuurders over de hele wereld. Ons internationale netwerk en brede scala aan producten en diensten stelt ons in staat om aan de mobiliteitsbehoeften van onze klanten te voldoen. Altijd en overal.

Wat gaat er de komende tijd veranderen?

De naam Stern zal de komende periode zowel online als offline plaats maken voor Hedin Automotive. Wij zullen alles in staat stellen om de naamswijziging zo soepel mogelijk te laten verlopen. Verder brengt het geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven in de regio de voor jouw vertrouwde partner in mobiliteit en garanderen de service die je van ons gewend bent. Daar zijn we trots op!

Met ruim 1.700 medewerkers, meer dan twintig toonaangevende automerken en een nagenoeg landelijke dekking zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je onder andere terecht voor de merken: Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Fiat, Kia, Peugeot, Citroën en Opel.

Bij ons kun je niet alleen een auto kopen, maar ook leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen onze vak-professionals je auto naar wens bestickeren.

En uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij ons hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Hedin Automotive is een allround autobedrijf die jou graag helpt om mobiel te zijn en blijven.

Bekijk de vestigingen 

Openingstijden: HedinAu Logo Black 2row RGB

maandag 08:00–18:00
dinsdag 08:00–18:00
woensdag 08:00–18:00
donderdag 08:00–18:00
vrijdag 08:00–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten
 
 

Contactgegevens

Hedin Automotive vestiging Noordwijk
Keyserswey 1
2201 CW Noordwijk
Tel: 071 364 1010