Datum: 09-06-2023 - 22:49

Il Mulino concept banner met tekst

Welkom bij BANDEKO

Service en kwaliteit

Wij bieden u meer dan onze naam doet vermoeden. Bandeko staat al meer dan 25 jaar lang klaar voor uw autoservice, velgen, banden, uitlaten, APK, Accu's, sneeuwkettingen, reparatie en autoschadeherstel om u mobiel te houden. Waarbij service, kwaliteit en betaalbare prijzen voor onze klanten belangrijk zijn.

apk langwerpig

Wij bieden meer dan onze naam doet vermoeden!

Ons onafhankelijk banden- en auto- servicebedrijf bestaat in de huidige samenstelling reeds meer dan 25 jaar. Onze doelstellingen zijn tevreden klanten, eerlijke prijzen en goede kwaliteit leveren. Historisch gezien zijn er de afgelopen jaren grote stappen gemaakt richting een professionele en klant gerichte organisatie, komende vanuit het specialisme van gebruikte autobanden in de jaren tachtig. Nu een RDW erkend bedrijf op een moderne verzorgde locatie, recent is ook autoschade als specialisme toegevoegd aan ons pakket.

APKuitlijnen
Uitlijnen
Schadeherstel
Inbouwservice
Grote en kleine beurt
Olie verversen
Airco check

 

meer dan 25 jaar ervaring langwerpig

Autoservice. Onderhoud en reparatie alle automerken

Regelmatig onderhoud en controle van uw auto voorkomt verrassingen. Onze monteurs zijn allen APK keurmeester en gecertificeerd voor het werken aan hybride auto's. Wij beschikken over de toegang tot technische informatie van alle automerken waardoor reparatie en onderhoud wordt uitgevoerd volgens fabrieksopgave. Waarbij we originele- of aftermarket onderdelen gebruiken.

Onderhoudsbeurtapk
APK
Distributie vervangen
Olie verversen
Airco service
Ruitenwissers
Remmenservice
Koppeling vervangen

autobanden webhop

 

Autobanden. Uw bandenspecialist

Van oorsprong is Bandeko zoals de naam al duidelijk maakt een bandenspecialist, u kunt bij ons terecht voor de aankoop, montage en reparatie van banden. Waarbij wij banden leveren voor personenauto's, bestelwagens, scooters, vrachtwagens, aanhangwagens, campers tot en met kruiwagens.

Levering alle merkenlogo 230x144 met 3x
Apollo dealer
Scooterbanden
Balanceren
Opslag van zomer- en winterbanden
Controle TPMS ventielen
Verhuur van Winterbanden
Gratis controle van caravanbanden

onderdelen langwerpig

Autoschade. Schadeherstel en spuiterij

Om onze klanten op alle vlakken van het autorijden te kunnen ondersteunen hebben wij onze activietiten uitgebreidt met autoschadeherstel. Onze ervaren plaatwerkers en autospuiters staan klaar om uw beschadigde auto weer als nieuw te herstellen. Verder kunnen wij in de spuitcabine ook uw keukenkastdeurtjes of binnendeuren weer van een frisse laag verf voorzien. Wij werken met een door verzekeraars goedgekeurde schadecalculatiesoftware.

Professioneel autoschadeherstel
Alle verzekeringsmaatschappijen
Restauratie
Spotrepair
Uitdeuken zonder spuiten
Velgen reparatie en spuiten
Scooter schadeherstel
Gratis leenauto

accu   kentekenloket  trekhake 

onze diensten

Auto elektronica
Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektronische storingen in alle merken auto's en het inbouwen van o.a. carkits, parkeersystemen en trekhaken.

Onderhoud en reparatie
U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle automerken, wij hebben toegang tot originele technische informatie van alle automerken.

Uitlijn service
Bandeko biedt de mogelijkheid uw auto professioneel te laten uitlijnen. Dit kan nodig zijn als uw banden scheef afslijten of de auto naar links of rechts trekt.

Contactgegevens

Bandeko
Vennestraat 33
2161 LE Lisse
Tel: 0252-419301
Fax: 020-7089334