Datum: 15-08-2018 - 09:48

cool vision met tekstVoor uw trouw- en bedrijfsfilm Cool Vision

Cool Vision gelooft in de kracht van echte verhalen, echte mensen. Storytelling wordt door steeds meer bedrijven actief ingezet en een bedrijfsfilm speelt daarbij een grote rol. Persoonlijke verhalen van mensen trekken de aandacht. Statistisch bewijs en jargon zijn de minst effectieve manieren om je doelgroep te informeren over lastige onderwerpen, maar verhalen zetten mensen aan tot actie. Met behulp van persoonlijke verhalen kunnen mensen informatie en concepten waar zij weinig verstand van hebben beter interpreteren. Succesvolle bedrijven informeren hun klanten met verhalen waar zij zich in kunnen herkennen; verhalen over hoe zij hun producten hebben ontwikkeld om een probleem op te lossen, vaak ook een probleem waarmee zij zelf te maken hebben gehad.

 

  werk   bruid

 

Eenvoudig gezegd is het mijn doel om de best mogelijke film te creëren. Jij wilt laten zien wat je te bieden hebt en een bedrijfsfilm is daar de perfecte oplossing voor. En om een idee te geven hoe ik te werk ga, heb ik het proces van een bedrijfsfilm in drie stappen uitgelegd.

Benieuwd naar wat een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of voor de aanvraag van een offerte. De kosten van een film zijn afhankelijk van de complexiteit van het project. Ik hanteer scherpe prijzen en door korte lijnen is een snelle levering mogelijk.

hartLeuk dat jullie gaan trouwen! Natuurlijk wil ik graag jullie verhaal met beelden vertellen. Bruidsparen kiezen tegenwoordig naast een fotograaf ook voor een videograaf. En dat is niet zo vreemd gezien de dynamiek en emoties van film. Sfeervolle, cinematische beelden die maak ik graag waarbij ik het detail niet uit het oog verlies. Ik hou van de cinematische look en deze is ook typerend voor mijn stijl. De manier van filmen en het color graden (inkleuren) achteraf zorgt voor een bioscoopachtige trouwfilm. Ik vind het belangrijk dat ik niet opval tijdens het filmen. Hierdoor hebben zowel jullie als de gasten niet door dat er gefilmd wordt en dat levert vaak de mooiste beelden op. computerDat filmen doe ik trouwens met een zeer compacte, professionele camera met geweldige filmkwaliteit. Natuurlijk wil je weten de kosten van een trouwfilm zijn. Je kunt al een Highlight Cinematic Wedding Film krijgen vanaf € 850,- waarbij de ceremonie gefilmd wordt met twee camera’s.

Naast de Highlight Cinematic Wedding Film (basisfilm) zijn er uiteraard nog andere opties, zoals een Feature Wedding Film en een Same Day Edit. Zo kun je volledig naar eigen wens je eigen trouwfilm pakket samenstellen.

Contactgegevens

Cool Vision - Ed Immerzeel
Westerhout 20
2211 TP Noordwijkerhout
Tel: 06 22 888 017
Mobiel: 06 22 888 017