Datum: 01-04-2020 - 10:22

extra vak bovenaan vriend

  

Woonbasis Lisse neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Woonbasis Lisse is uw inspirerend adviseur op het gebied van woon- , werk- en leefruimtes. Uw huis is de basis om tot rust te komen van de hectiek van de dag. Woonbasis Lisse begrijpt dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat uw huis uw thuis wordt.
Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Woonbasis Lisse adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Heereweg 199 B in Lisse vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding en vloerbedekking.

winkel van binnen  winkel van binnen 1  winkel van binnen 2

De historie van Woonbasis Lisse

WOONbasis Lisse bestaat al sinds 1995. Bewust is er de keuze gemaakt om als klein bedrijf te gaan voor een hoge kwaliteit en gedegen advies op het gebied tapijt, pvc vloeren, laminaat en raamdecoratie. Met name in kleurenkennis is Hans Baaij gespecialiseerd als geen ander. In combinatie met het juiste product streeft hij er naar om het woonplezier op een hoger niveau te brengen. 
Hans Baaij heeft, naast tal van vakstudies, ook kunstgeschiedenis gestudeerd in Amsterdam. waardoor hij als geen ander in staat is om van een huis uw thuis te maken. In de showroom zijn daarom ook meerdere schilderijen en beelden aanwezig die uw interieur compleet kunnen maken. 

Door de brede Vakgeoriënteerde kennis en creativiteit is een bezoek aan de showroom van WOONbasis Lisse en een gesprek met Hans een inspirerende ontdekkingsreis naar meer woonplezier en een gegarandeerd uitstekend professioneel woonadvies. 

decoratie    stoel  interieur

Impressions gordijnen, vitrages en binnenzonwering bij Woonbasis Lisse in Lisse

Impressions staat voor topkwaliteit gordijnen, vitrages, binnenzonwering, tapijt en PVC- en vinylvloeren. Bij Woonbasis Lisse in de regio Lisse ben je aan het goede adres
Gordijnen en vitrages maken een huis warmer. Bovendien creëer je met mooie raambekleding een knusse sfeer en ben je verzekerd van privacy. Heb je liever wat minder zonlicht binnen? Kies dan voor stijlvolle Impressions binnenzonwering, zoals shutters of lamellen. 

desso vloerDesso tapijt in huis bij Woonbasis Lisse

Desso tapijt in jouw woning is er in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte draait helemaal om een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster. Dit tapijt verbetert het binnenklimaat door opstuivende stofdeeltjes te minimaliseren.
Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Met een focus op gezondheid levert Desso een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom bij Woonbasis Lisse in Lisse.

Verrijk je eigen(tijdse) vloerbekleding en inrichting van jouw huis met Woonbasis Lisse

Woonbasis Lisse helpt je graag bij het bepalen van je interieur, zodat jouw huis of bedrijfspand zijn eigen gezicht krijgt. In onze showroom maak je op ongedwongen wijze kennis met onze uitgebreide huiscollectie binnenzonwering. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide stalenmateriaal te bekijken. We geven je graag advies!

Advies en vakmanschap bij Woonbasis Lisse.

Je begint met het kiezen van het type binnenzonwering en afwerking die goed past binnen jouw interieur. Ga je voor de romantische plissegordijnen? Of toch liever de stoere houten horizontale jaloezie? Daarnaast kan de binnenzonwering worden voorzien van decoratieve opties, zoals biezen, perforaties en ladderbanden. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Bij Woonbasis Lisse hebben wij verschillende showbanen zodat je de verschillen in binnenzonwering en afwerkingen kunt zien. Wij geven je graag advies bij de diverse opties. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jouw binnenzonwering goed ingemeten en opgehangen wordt.

"Veel expertise in huis waardoor je snel en deskundig wordt geholpen!"

 interieur 1Functionele binnenzonwering bij Woonbasis Lisse

Binnenzonwering is naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kun je deze lichtinval eenvoudig bijsturen. Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij Woonbasis Lisse vind je altijd de binnenzonwering die past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen. Kom gerust eens langs om ons stalenmateriaal te bekijken.

Neem contact met Woonbasis Lisse op

Ben je op zoek naar gordijnen, vloeren, binnenzonwering en meer voor het inrichten van je huis? Of wil je meer informatie over één van onze producten? Dan ben je bij Woonbasis Lisse zeker aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreid stalenmateriaal en geven je graag advies bij jouw woonwensen. Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

 

Contactgegevens

Woonbasis
Heereweg 199 B
2161 BD Lisse
Tel: 0252-349742