Datum: 23-04-2019 - 02:02

Wen's Gastouderopvang op maat: Laagdrempelig, eerlijk, helder, no-nonsense en betrokken. Dat is onze kracht.

Wie zijn wij? 

Wen’s Gastouderbureau wordt gedreven door Wendy Vrijburg – Boogerd in samenwerking met Marcel Vrijburg en Marcelle Mesman – Roelofs.

Gastouderbureau201

Wendy stelt zich persoonlijk voor:

Mijn naam is Wendy Vrijburg – Boogerd. Ik ben geboren in 1970 in Lisse en ben nog steeds woonachtig in Lisse. Samen met mijn man Marcel Vrijburg en onze zoon Quinten (2004) wonen wij aan de rand van het centrum van Lisse. Met onze huisdieren, veel interesses en een druk sociaal leven is er veel leven in de brouwerij en zitten wij niet stil.

Wij zijn in juli 2007 gestart met het gastouderbureau. De no-nonsense-cultuur die binnen Wen’s Gastouderbureau is ontstaan komt van de basis van mijn karakter. Ik houd van mensen en dieren en wil mijzelf altijd te blijven ontwikkelen. Ik probeer mij altijd te verplaatsen in de ander. In de gastouderopvang, het werken met mensen, ligt mijn hart. Ik werk fulltime in deze branche en doe dit met ontzettend veel enthousiasme en liefde.

 

Gastouderopvang is een erkende, professionele vorm van kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar (tot aan de start van de basisschool). Wen’s Gastouderbureau bemiddelt tussen ouders die kinderopvang zoeken voor hun kind(eren) en gastouders die deze opvang bieden. Gastouderopvang wordt meestal verzorgd bij de gastouder thuis maar er bestaat ook een ‘nanny-constructie’ waarbij de gastouder bij het gezin thuis de opvang van de kinderen verzorgt. 

Gastouderopvang kent veel voordelen want gastouderopvang:vlaggen

– is flexibel, per uur af te spreken, geheel afgestemd op de persoonlijke situatie;

– vindt plaats in huiselijke sfeer;

– is altijd kleinschalig;

– is betrokken en gericht op het unieke kind;

– wordt altijd door dezelfde persoon verzorgd;

– is deskundig; wij werken alleen met gediplomeerde gastouders;

– zorgt er voor dat kinderen minder vaak ziek zijn zo blijkt uit onderzoek;

– is betaalbaar

Ons bureau is een gerenommeerde organisatie met:
automatisch betalingsverkeer
korte lijnen
onafhankelijke geschillencommissie
lid van brancheorganisatie
oudercommissie
geregistreerd bij de gemeente Lisse en in het LRKP
aanbod van diverse trainingen, workshops en bijeenkomsten (vrijblijvend en zoveel mogelijk kosteloos)bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor al onze gastouders en mogelijkheid voor gastouders deelname collectieve zorgverzekering
kosteloos overstappen en zonder boeteclausules in de contracten

'Mensen-mensen' met een No-nonsense-mentaliteit

vierkant logoOnze missie is een mooie match tot stand te brengen tussen ouders, gastouders en op de eerste plaats, de kinderen. Als een bemiddeling goed verloopt volgt een pracht van een jarenlange persoonlijke samenwerking. Gastouderopvang is een erkende vorm van kleinschalige kinderopvang. Ook voor gastouderopvang kan kinderopvangtoeslag aangevraagd worden. Uitgangspunt van de gastouderopvang is dat ouders met een gerust hart en een prettig gevoel naar hun werk kunnen gaan. Dit kan alleen als het allerbelangrijkste in hun leven: hun Kinderen, zich veilig voelen bij de opvang en er graag naar toe gaan. Daar helpen wij je graag mee. Het no-nonsense-beleid van Wen's Gastouderbureau werkt ook door in het tarievenbeleid en is al met al echt uniek te noemen. Het persoonlijke contact met alle betrokkenen binnen een laagdrempelige communicatie vinden wij heel belangrijk.

De gastouder mag maximaal zes kinderen tegelijk opvangen. Wij werken alleen met erkende, LRKP geregistreerde gastouders. Dat betekent dat ‘onze’ gastouders aan alle eisen, die de Wet Kinderopvang stelt, voldoen. LRKP staat voor Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

IMG 0020 1 (Large)Alle gastouders zijn in het bezit van een relevant diploma, een EHBO diploma (en scholen dit jaarlijks bij) en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag waarmee zij onder continue screening staan. Zij staan onder controle van de GGD en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Wij inspecteren jaarlijks de woning van de gastouder op veiligheid en gaan na of de gastouder voldoende op de hoogte is van alle protocollen, de wet- en regelgeving. Naast de verplichte huisbezoeken gaan wij ook wel een onaangekondigd bij een gastouder langs. Ook ons bureau wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Je treft de rapportages van ons bureau van de GGD op onze website.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gastouders en natuurlijk naar nieuwe gastkindjes! Voor meer informatie over onze gastouderopvang kun je altijd vrijblijvend bij ons terecht. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Wen's Gastouderbureau heeft haar voedingsgebied in de hele Duin- en Bollenstreek en een deel van de Haarlemmermeer (met enkele uitschieters daarbuiten) en heeft plannen om uit te breiden! 

Wie weet tot snel! 

Met vriendelijke groet,

Wendy Vrijburg - Boogerd

Wen’s Gastouderbureau

Contactgegevens

Wen's Gastouderbureau
Heereweg 327
2161 BK Lisse
Tel: 0252 750 655
Mobiel: 06 – 538 119 51