Datum: 04-06-2023 - 15:38

Ik ben Jacqueline van der Ham, Medisch Pedicure.behandelkamer
Mijn werk is altijd zorg gerelateerd geweest, kraamverzorgster en verzorgende IG in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en de wijkverpleging. Bij de wijkverpleging ben ik nog parttime werkzaam. Na veel ervaring in de zorg voor de ouderen vond ik de voeten altijd een stukje zorg die vaak veel te wensen overliet. Een specialisatie als aanvulling hierop vond ik wel interessant.
Naar aanleiding hiervan ben ik de opleiding voor Pedicure gaan volgen, na een jaar had ik het diploma op zak. De zorgverzekeraar stellen steeds meer en hogere eisen aan de Pedicure, vooral voor de reuma en de diabeet, die voor een vergoeding in aanmerking kunnen komen. Voor deze eisen ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure. Sinds juni 2013 heb ik deze studie ook afgerond met een diploma.

Als Medisch Pedicure werk ik in mijn praktijk, die bevindt zich bij mij thuis op de 1ste etage, Waterman 46, 2163 BD Lisse.
Kunt u niet naar de praktijk komen of is de trap een probleem?
U kunt toch van mijn kwaliteiten gebruik maken, ik kom dan naar u toe. Voor mensen die ziek zijn of slecht ter been is het fijn als de voeten thuis verzorgd kunnen worden.
Als Medisch Pedicure ben ik werkzaam in Lisse en Hillegom.

Pedicure
Een pedicure behandeling is er voor iedereen: man of vrouw, jong of oud

Vaak krijgen de voeten pas aandacht op het moment dat er voetklachten ontstaan. In de totale verzorging van ons lichaam worden de voeten vaak vergeten. De consequenties van de onderwaardering blijven dan ook niet uit. Dat is jammer want als u op tijd begint om uw voeten wat extra verzorging en aandacht te geven kunt u voetklachten voorkomen of het ontstaan ervan uitstellen.

Wees zuinig op uw voeten! Ze dragen u een leven lang!

liefde voor voeten bloemen

Provoet en Kwaliteits Register Pedicure

Een Provoet lid is altijd een gediplomeerd medisch pedicure of pedicure. Provoet is de landelijke brancheorganisatie in Nederland. Het gevelbord met logo van ProVoet hangt aan de gevel. Om in het bezit te komen en te blijven van het gevelbord moet je voldoen aan de branchenorm.

Bij Liefde voor voeten zijn twee gevelbordjes aanwezig. Na het behalen van pedicure is het eerste pedicure gevelbord geplaatst. Na het behalen van Medisch pedicure diploma is de Medisch pedicure gevelbord er bij gekomen.

Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid en werk volgens de vastgestelde Richtlijnen zoals de H.A.M code.

 certificaten 2x

 Bekijk ook de video van Liefde voor Voeten

 ProCert.

Procert is de organisatie die de kwaliteiten bewaakt van de medisch pedicure. Geregistreerde medisch pedicure voldoen aan de volgende kwaliteitsnormen:
•Het naleven van de door de branche vast gestelde normen betreffende Hygiëne, Arbo en Milieu.
•Het naleven van de door de branche ontwikkelde best beschikbare informatie over doelmatigheid en doeltreffendheid.
•De richtlijnen voor de diabetes mellitus en reumatisch aandoening volgt.
•Het behalen van de accreditatie punten door het volgen van bij en nascholing. Liefde voor voeten voldoet aan de branchenorm gestelde eisen.

Basis Pedicure behandeling.

Heeft u een ongemak waar u vanaf wilt? Heeft u een medische klacht aan uw voeten? Voet zorg om problemen te voorkomen.U bent dan bij mij aan het goede adres. In een moderne praktijk met moderne professionele apparatuur en vakbekwame technieken, al deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik samen met u de eerste stap kan zetten naar mooie, gezonde en verzorgende voeten.

Als medisch pedicure kan ik veel voetklachten verhelpen. Dit gebeurt door middel van behandelingen, maar ook door het geven van adviezen op het gebied van schoenen, sokken en dagelijkse verzorging. Indien noodzakelijk kan ik u het advies geven naar de huisarts, podoloog of een podotherapeut te gaan.

manicure folder FB

 Het risico van het niet behandelen van uw klachten kunnen zijn dat door pijn en/of irritatie u ongemerkt een andere houding aan neemt en/of looppatroon. Hierdoor kunnen weer klachten ontstaan aan rug, heupen, knieën, enkels en voeten.

Manicure Hand verzorging

Zowel voor vrouwen als mannen.
Onze handen zijn ons visite kaartje. Voor iedereen en altijd zijn je handen zichtbaar. Uw handen en nagels verdienen aandacht, zo geven ze de uitstraling die ze verdienen.
Manicure is het verzorgen van handen en nagels. Door veel invloeden van buiten af krijgen ze veel te verduren, o.a. De veranderende weersinvloeden, schoonmaakmiddelen en water.

 

Contactgegevens

Liefde voor voeten
Waterman 46
2163 BD Lisse
Mobiel: 06-10505043