Datum: 23-10-2019 - 16:11

GastouderSandra 68[1] 1 (Large)

Welkom bij Gastouder Sandra!

Professionele kinderopvang in huiselijke sfeer voor een betaalbare prijs.GastouderSandra 14[1] 1 (Large)

Heeft u kinderopvang nodig? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Gastouderopvang is professionele, kleinschalige kinderopvang bij de gastouder of de vraagouder thuis. Ik vang kinderen op bij mij in huis, in kleine groepjes van maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar.(met een maximum van 6 kinderen, waarbij mijn eigen kinderen mee worden geteld)

Gastouderopvang verloopt altijd via een gastouderbureau. 

Zelf hebben wij een zoon  Thijs(2008) en een dochter Linda (2010) en samen met mijn man wonen wij in de Blinkerd in Lisse. Sinds 2000 ben ik werkzaam in de kinderopvang en sinds 2012 werk ik als gastouder

Gedurende de dag doen wij allemaal leuke dingen: we spelen, zingen, knutselen, werken met Kiki (een veelzijdig educatieprogramma), gaan naar buiten, we wandelen naar de eendjes en maken uitstapjes naar het kasteel Keukenhof, bloemententoonstelling Keukenhof en de speeltuin.

We hebben een vast programma gedurende de dag, maar er is ruimte voor het eigen ritme van het kind. Er is een slaapkamer voor de kinderen. Beneden en in de tuin is er voldoende speelgoed voor kinderen van klein tot groot.

Mijn opvang is open van maandag tot en met vrijdag, opvangtijden zijn in overleg.

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met mij opnemen. Ook kunt u  mijn Facebookpagina bezoeken.

GastouderSandra 45[1] 1 1 (Large)  GastouderSandra 31[1] (Large)

 

 

Contactgegevens

Gastouder Sandra
mendeldreef 171
2163 KE Lisse
Tel: 06 57583436