Datum: 04-06-2023 - 16:31

De sfeermakers bij uitstek.

Over de Stukadoor

JG is een stukadoor met ruim 30 jaar passie voor ambachtelijk stucwerk Al ruim 30 jaar vervullen wij de wensen van onze opdrachtgevers met veel plezier. Of het nu een toiletplafond sausen is of 50 woningen stukadoren, elke opdracht is van harte welkom. Meestal is een vrijblijvend bezoekje aan het werk om de opdracht even op te nemen het handigst. Kunnen er vaste prijzen worden gemaakt die op verzoek per mail bevestigd kunnen worden.

Bij opdracht gaan we dan zorgen voor een keurig stuk vakwerk met 5 jaar garantie.
Eigenlijk kunt u voor alle soorten en vormen van stuc en spuitwerkzaamheden bij ons terecht.

Waarom JG

JG staat voor zekerheid en vertrouwen Per jaar vervullen wij heel veel wensen van particuliere opdrachtgevers.
We mogen dan ook zeggen (in alle bescheidenheid!)” veel ervaring te hebben ” met de particuliere sector”. De consument weet tegenwoordig heel goed wat er te koop is en verwacht ” op tijd komen en gaan, hoge kwaliteit en optimale service ” . Nou, die proberen wij u te geven!! U denkt nu wellicht, die durft, maar met JG zaken doen geeft rust en vertrouwen! (uiteraard werken we ook voor aannemers en bedrijven)

IMG 9276 1 (Large) IMG 9282 (Large) IMG 9292 (Large)

Showrooms van JG Hillegom

Wij bezitten 2 showrooms waar een uitgebreide collectie aan afwerkingen is te zien. Verder nog een kleurentheater waar u werkelijk ” alles op kleurgebied ” kunt aanschouwen. Onze deskundige showroommedewerkers staan u terzijde bij de keuze van afwerking en kleur. Een kopje koffie aan onze bar, een glaasje fris of iets anders, en zelfs aan de kleine bezoeker is gedacht. Bij ons kunt u gewoon ( en dan werkelijk vrijblijvend en ZONDER afspraak ) eens komen kijken en wellicht kunnen we u van dienst zijn?
De openingstijden en routebeschrijvingIMG 9305 1 1 (Large)

 

Wij hebben gemotiveerde medewerkers.
Wij geven echte service en garantie (5 jaar binnen en 3 jaar buiten).
Wij werken voor redelijke prijzen.
Wij nemen tegen vergoeding ons afval mee.
Wij werken nog ” traditioneel”

Stukadoor

Stukadoren blijft een vak apart. Het lijkt allemaal zo eenvoudig maar is het absoluut niet. Als leerling stukadoor ben je toch al snel een jaar of 7 bezig alvorens je jezelf een all round stukadoor mag noemen. Vervolgens moet je nog een stukadoorsbedrijf gaan zoeken waar je het vakmanschap in de praktijk mag gaan brengen. JG Stukadoors werkt ook regelmatig in Den Haag en omgeving en natuurlijk is de Bollenstreek een regio die bijna dagelijks in beeld komt.
Kleinschalig werk wordt uitgevoerd door 1 stukadoor en de wat grotere opdrachten daar worden 2 stukadoors opgezet.

Als erkend stukadoors bedrijven geven wij 5 jaar garantie. Dat doen niet alle stukadoorsbedrijven want de meeste geven helemaal geen garantie. Zo wordt ook nooit een aanbetaling gevraagd want we komen eerst stukadoren voordat we om geld gaan vragen.

U kunt hier direct een offerte aanvragen.

IMG 9281 (Large) IMG 9278 (Large) IMG 9297 1 (Large)

 

 

Contactgegevens

JG Stukadoors
Einsteinstraat 2
2181 AA Hillegom
Tel: 0252 - 523 332
Mobiel: 06 – 5438 0556