Datum: 09-06-2023 - 22:49

Il Mulino concept banner met tekst

kaart voor elke emotie

 

Het Team van Drukkerij Flora

Vooruitgang, service, emotie, kwaliteit. Zomaar een aantal woorden die wat vertellen over Drukkerij Flora. Om een strakke definitie te geven is eigenlijk niet mogelijk. Dit komt omdat het van dag tot dag kan verschillen. De ene dag zijn we volop bezig met rouwdrukwerk, de volgende dag met een nieuwe huisstijl voor een klant en de volgende dag weer met het ontwikkelen van nieuwe technieken of het gebruiken van een hele oude. Drukkerij Flora is zeker altijd bezig haar klanten het beste te bieden. 

Van alle markten thuis. Dat is het team van Drukkerij Flora zeker.

Service

Wij vinden het belangrijk dat u als klant goed wordt geholpen. Dit betekend dat we u adviseren van het begin tot het eind. En voor al het drukwerk; rouwkaarten, geboortekaarten, huwelijkskaarten of bijvoorbeeld een mooie huisstijl.

Drukken

Waarmee het allemaal begon. Ook al zijn ze niet meer in de meerderheid, de drukpers is er nog steeds. En hij wordt nog bijna elke dag gebruikt. Sommige van de technieken die we gebruiken kunnen ook alleen maar gedrukt worden. Denk aan pregen, foliën, stansen, perforeren etc.

(Digitaal) Printen

De meeste orders worden tegenwoordig geprint. Het vraag en aanbod is tegenwoordig hier op aangepast. Kleine oplages, snelle levering en lagere kosten zijn hier de gevolgen van. Alleen maar voordelen.

D(esk)T(op)P(ublishing)

Onze DTP-afdeling is veel meer dan alleen DTP-werk. Ook een volledig ontwerp van reclame-uiting, nieuwe website of uw volledige order printen is geen probleem. 

De Specialiteiten van Drukkerij Floralogo kleur

Drukkerij Flora is vooruitstrevend op het gebied van rouwdrukwerk. Wij proberen in het hele proces de klant te helpen in de keuze en uitwerking van het drukwerk.

Een persoonlijk contact is belangrijk om de emotie van de klant op papier te krijgen. Wij willen voor iedereen klaar staan en overal in mee gaan. Komt u vooral even binnen kijken of vraag wat informatie aan. Dit kan via de uitvaartverzorger maar kunt u ook zelf even doen.

Rouwkaarten.

Een rouwkaart maken voor uzelf en vastleggen voor later?
Ook hier kijken we niet gek van op. In ons archief hebben wij hier er al een aantal van liggen.

Om de keuzes voor het kiezen van een rouwkaart wat gemakkelijker te maken, geven wij rouwboeken uit. In deze boeken vindt u een gevarieerde keuze aan rouwkaarten, waar in elk opzicht in gewijzigd kan worden en het vervolg drukwerk (dankkaarten, liturgieën, etc.) op aangepast wordt.
De rouwboeken liggen bij Drukkerij Flora altijd ter beschikking en kunnen altijd opgehaald worden om thuis in te kijken. Tevens geven wij ze ook aan de uitvaartondernemingen waar wij drukwerk voor maken zodat zij deze kunnen meenemen naar de klant.

Geboorte

Vrijwel iedereen wil een uniek geboortekaartje voor hun kindje(s). Daarom willen wij voor de keuze van het geboortekaartje de klant geheel vrij laten in hun ideeën.

Wij verzorgen o.a.:

Rouwkaartenmuur logo

Dankkaarten

Liturgieën / Orde van Dienst

Foto’s (voor op de Kist)

Condoleanceboeken

Herinneringsboekje

Fotoboek / Foto harmonica

 

 

 

contactgegevens

 

Contactgegevens

Drukkerij Flora
Westerdreef 2
2161 EN Lisse
Tel: 0252-413108