Datum: 23-04-2019 - 02:22

Wij organiseren cursussen, workshops en lezingen.logo Rembrandt
We proberen ieder jaar een veelzijdig en gevarieerd programma voor u samen te stellen.
Dat doen we met een team van enthousiaste vrijwilligers en betrokken docenten. Heeft u vragen of tips? Wilt u misschien docent of vrijwilliger worden? Neem contact met ons op.

De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. De ongedwongen sfeer, zonder toetsen of examens, maakt het makkelijk om binnen te stappen en samen met andere cursisten ervaringen te delen.
De Volksuniversiteit Lisse is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk.
Daardoor zijn de cursusprijzen relatief laag.

Programma voorjaar 2019

Het actuele cursusprogramma vindt u op onze site.
Er is echt voor iedereen wel iets te vinden in het aanbod van bijna 200 cursussen.
Heeft u een cursus gevonden waarvoor u zich wilt aanmelden, dan vindt u onderaan de beschrijving van de cursus de link naar het aanmeldingsformulier. Dit kunt u invullen en daarna naar ons verzenden.

Het jaar 2019 staat in het teken van Rembrandt en de Gouden Eeuw

Aanleiding is de 350ste sterfdag van de beroemde Hollandse Meester. In dit kader presenteert de Volksuniversiteit Lisse van januari tot april 2019 een scala van cursussen, lezingen en workshops, even veelkleurig is als Rembrandts Gouden Eeuw zelf. Deze activiteiten hebben een plaats naast het reguliere cursusaanbod Een unieke gelegenheid om dicht bij huis op een actieve manier kennis te maken met Rembrandt, zijn werk en zijn tijd.

Open dag
De open dag vindt plaats op 5 januari 2019 van 13.00-16.00 uur. De meeste docenten zijn aanwezig en bereid u van de nodige informatie te voorzien. Ook aan de thema activiteiten van Rembrandt en de Gouden Eeuw wordt deze middag aandacht geschonken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om rond te kijken.

Openingstijden balie

De balie van de Volksuniversiteit is maandag t/m vrijdag telefonisch (0252-419518) bereikbaar van 10:00-12:00 uur.
Tijdens de openingstijden is altijd één van onze medewerksters aanwezig om u te woord te staan, uw vragen over het cursusaanbod te beantwoorden of andere gewenste informatie te verstrekken. Buiten de openingstijden kunt u ook een vraag stellen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 2 Creatief groen balk met fotos 18 bij 4

 

Contactgegevens

Volksuniversiteit Lisse
Vuursteeglaan 9
2161 GD Lisse
Tel: 0252-419518