Datum: 06-12-2019 - 06:54

wereldbol met talenWij organiseren cursussen, workshops en lezingen. We proberen ieder jaar een veelzijdig en gevarieerd programma voor u samen te stellen.
Dat doen we met een team van enthousiaste vrijwilligers en betrokken docenten. Heeft u vragen of tips? Wilt u misschien docent of vrijwilliger worden? Neem contact met ons op.


De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. De ongedwongen sfeer, zonder toetsen of examens, maakt het makkelijk om binnen te stappen en samen met andere cursisten ervaringen te delen.
De Volksuniversiteit Lisse is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Daardoor zijn de cursusprijzen relatief laag.

Programma 2019-2020
Het actuele cursusprogramma vindt u op onze site
Er is echt voor iedereen wel iets te vinden in het aanbod van ruim 180 cursussen. Heeft u een cursus gevonden waarvoor u zich wilt aanmelden, dan vindt u onderaan de beschrijving van de cursus de link naar het aanmeldingsformulier. Dit kunt u invullen en daarna naar ons verzenden.

Open avonden
Voorafgaand aan het les seizoen zijn er open avonden.
Deze vinden dit jaar plaats op woensdag 4 september en donderdag 5 september 2019 van 19.00-20.30 uur.
De meeste docenten zijn aanwezig en bereid u van de nodige informatie te voorzien. Wij nodigen u dan ook van harte uit om rond te kijken. Voor een eventuele taalstudie is het mogelijk uw niveau door de docenten te laten beoordelen.

Openingstijden balie
Vanaf 23 augustus 2019 is de balie van de Volksuniversiteit geopend van 10.00-12.00 uur. Tijdens de openingsuren is altijd één van onze medewerksters aanwezig om u te woord te staan, uw vragen over het cursusaanbod te beantwoorden of andere gewenste informatie te verstrekken. Buiten de openingsuren kunt u een vraag stellen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mail berichten worden dagelijks beantwoord.

 2 Creatief groen balk met fotos 18 bij 4

 

Contactgegevens

Volksuniversiteit Lisse
Vuursteeglaan 9
2161 GD Lisse
Tel: 0252-419518