Datum: 17-04-2021 - 07:29

Header

Volksuniversiteit Lisse

Wij verzorgen cursussen, workshops en lezingen. Het aanbod bestaat onder meer uit talencursussen op verschillende niveaus, cursussen op het gebied van bewegen en ontspannen, persoonlijke ontwikkeling, hobby en cultuur. Elk jaar presenteren wij een vernieuwd cursusaanbod.
shutterstock 58645963 fotografie
Voor iedereen

De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. De ongedwongen sfeer, zonder toetsen of examens, maakt het makkelijk om binnen te stappen en samen met andere cursisten ervaringen te delen.
De Volksuniversiteit Lisse is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Daardoor zijn de cursusprijzen relatief laag.

shutterstock 38217640

Een frisse start

De Covid-19 pandemie heeft de VL er toe gebracht de deuren voor de rest van het huidige seizoen te sluiten. Wij werken vol enthousiasme aan een nieuw programma voor het cursusseizoen 2021-2022, om daarmee na de zomer een frisse start te maken. Het nieuwe cursusaanbod staat eind mei online op onze website. Wij hopen u na de zomer weer te ontmoeten.

Contact

De balie van de Volksuniversiteit is momenteel gesloten. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze stellen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mail wordt wekelijks beantwoord.

IMG 8307 

 

Contactgegevens

Volksuniversiteit Lisse
Vuursteeglaan 9
2161 GD Lisse
Tel: 0252-419518