Datum: 04-06-2023 - 16:21

Header

 

Hoe leuk kan leren zijn? Vooral wanneer dat gebeurt in een ongedwongen sfeer, op een prettige, functionele locatie en onder leiding van gekwalificeerde docenten. Volksuniversiteit Lisse heeft voor het komende seizoen weer een uitgebreid aanbod van cursussen, workshops en lezingen.

Programma 2022-2023 staat online

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om weer een aantrekkelijk aanbod samen te stellen. Vanaf september zal het in het gebouw van de VL weer bruisen van de activiteiten. Zowel overdag als in de avonduren valt er het nodige te beleven op het gebied van bewegen en ontspannen, cultuur, creatieve activiteiten, bridge, culinair, fotografie en de digitale wereld. Dit alles naast het gedegen aanbod van taalcursussen op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderden.
Er is echt voor iedereen wel iets te vinden in het aanbod van bijna 150 cursussen. Voor informatie over het nieuwe cursusaanbod en de mogelijkheid om direct in te schrijven: www.volksuniversiteit-lisse.nl 

shutterstock 321469742

2022 Posters OpenAvond A2 v3 LROpen avonden
Voorafgaand aan het seizoen zijn er open avonden. Deze vinden plaats op woensdag 31 augustus en donderdag 1 september 2022 van 19.00-20.30 uur.

 

Voor iedereen

De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. De ongedwongen sfeer, zonder toetsen of examens, maakt het makkelijk om binnen te stappen en samen met andere cursisten ervaringen te delen.
De Volksuniversiteit Lisse is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Daardoor zijn de cursusprijzen relatief laag.

Promotiefilm
Met veel plezier hebben wij een promotiefilm gemaakt over de Volksuniversiteit Lisse. Deze film geeft u een goede indruk van de dagelijkse gang van zaken op de VL.
Klik op onderstaande foto om de film te bekijken.

Thumbnail film

Contact

De balie van de Volksuniversiteit is in de vakantieperiode gesloten. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze stellen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mail wordt wekelijks beantwoord.

Vanaf 22 augustus 2022 is de balie van de Volksuniversiteit is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur. Tijdens de openingstijden is altijd één van onze medewerkers aanwezig om u te woord te staan, uw vragen over het cursusaanbod te beantwoorden of andere gewenste informatie te verstrekken. Buiten de openingstijden kunt u ook een vraag stellen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mail berichten worden dagelijks beantwoord.

Contactgegevens

Volksuniversiteit Lisse
Vuursteeglaan 9
2161 GD Lisse
Tel: 0252-419518