Datum: 06-07-2020 - 04:32

banner 5 juni gemeente 2

wereldbol met talenWij organiseren cursussen, workshops en lezingen. We proberen ieder jaar een veelzijdig en gevarieerd programma voor u samen te stellen.
Dat doen we met een team van enthousiaste vrijwilligers en betrokken docenten. Heeft u vragen of tips? Wilt u misschien docent of vrijwilliger worden? Neem contact met ons op.


De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. De ongedwongen sfeer, zonder toetsen of examens, maakt het makkelijk om binnen te stappen en samen met andere cursisten ervaringen te delen.
De Volksuniversiteit Lisse is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Daardoor zijn de cursusprijzen relatief laag.

Programma 2019-2020

In januari starten er weer veel nieuwe cursussen.

Openingstijden balie

De balie van de Volksuniversiteit geopend van 10.00-12.00 uur. Tijdens de openingsuren is altijd één van onze medewerksters aanwezig om u te woord te staan, uw vragen over het cursusaanbod te beantwoorden of andere gewenste informatie te verstrekken. Buiten de openingsuren kunt u een vraag stellen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mail berichten worden dagelijks beantwoord.

 2 Creatief groen balk met fotos 18 bij 4

 

Contactgegevens

Volksuniversiteit Lisse
Vuursteeglaan 9
2161 GD Lisse
Tel: 0252-419518