Datum: 12-06-2021 - 19:20
Familie escape room bij JC De Nooduitgang.
13
Jun

Familie escape room bij JC De Nooduitgang.

Zondag 13 juni - familie Escaperoom
Zijn jouw ouders de slimste? Check het in de familie Escaperoom van JC De Nooduitgang. Ontsnap door het maken van puzzels en oplossen van raadsels....

Durven jullie dit aan? Geef je dan snel op! De kosten van de Escaperoom
zijn €20,- per groep van maximaal 6 personen. Ook hiervoor vragen wij je om je van te voren aan te melden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiterlijk voor 11 juni.
Verdere informatie volgt na de inschrijving via de mail. We zien je dan!

Waarom bieden wij dit aan!?

Wij, de jongeren en tevens vrijwilligers van jongerencentrum De Nooduitgang, zijn bezig met een crowdfunding om ons jongerencentrum eens flink aan te pakken. Daarom organiseren wij twee leuke activiteiten voor jong en oud. De opbrengsten van deze activiteiten gaan naar de make-over van het jongerencentrum.
Al een aantal jaar komen wij met een fijn gevoel naar jongerencentrum de Nooduitgang. Een relaxte plek waar even niks hoeft en alles mag, gewoon chill. Maar de laatste tijd voelt dat als minder relaxed en mist er een plek om ons echt terug te kunnen trekken. Ook is er maar een wasbak waar verfspullen en bekers tegelijkertijd in afgewassen worden, niet echt hygiënisch. De wens is groot om smoothies & andere gezonde dingen te maken aan de bar.
Daarom vinden wij het tijd om de Nooduitgang aan te pakken. Zodat het voor iedereen weer een fijne en veilige plek wordt. We gaan het rommelhok achterin de ruimte veranderen in een woonkamer.
Help jij ons om ons jongerencentrum weer écht onze plek te maken? Zodat de Nooduitgang weer uitnodigend is voor de jongere van nu en straks?

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay