Datum: 12-06-2021 - 19:52
Herstart van fiets- en wandeltochten met lokale Bollenstreekgids. (GRATIS)
16
Jun

Herstart van fiets- en wandeltochten met lokale Bollenstreekgids. (GRATIS)

We hebben er allemaal lang op moeten wachten, maar sinds 19 mei is er dan toch weer groen licht om in de buitenlucht met een kleine groep te gaan wandelen of fietsen. Hoe leuk is dat? Met een lokale streekgids je eigen land te ontdekken. Wist jij bijvoorbeeld dat er vlakbij de bloemententoonstelling Keukenhof ook een kasteel te bewonderen is? Dat en meer ontdek je tijdens onze wandel- en fietstochten...

met lokale streekgids. Met de tochten van 'Bollenstreek wordt Bloemenstreek elk seizoen b(l)oeiend' willen we vooral laten zien en ervaren dat onze streek veel meer is dan alleen maar tulpenvelden.

In elk geval met veel meer soorten bloemen, ook in het veld zoals nu de alliums, dan alleen voorjaarsbloemen. En met een landschap vol natuur, cultuur en afwisseling waarbij het ontdekken van de geschiedenis en het ontstaan van het landschap, bijvoorbeeld de hooggelegen Veenenburgerlaan, een mooie ode aan het landschap is.

Dat geldt ook voor de historische trekvaart en de buitenplaatsen en kastelen. Juist ook inwoners uit de Bollenstreek zullen verrast zijn door de gevarieerde en mooie route(s). Met op een aantal plekken een (foto)stop met een leuk verhaal van de lokale streekgids. Het wordt weer mooier weer, tijd om te genieten en te ontdekken in de eigen streek.

Op de laatste dag van mei en In de maand juni hebben we speciale aanbiedingen om daar op een leuke manier mee kennis te maken.

* E-bike Bloemenstreek tour 65 km - vanaf Hillegom Station

> zaterdag19 juni voor € 25,- p/p
> als je met je eigen fiets komt zelfs helemaal gratis!

* Korte Bloemenstreek tour 23 km - vanaf Noordwijkerhout

> woensdag  16 juni en 23 juni
> € 7,50 p/p ook hier: voor deelnemers met eigen fiets GRATIS

Aanmelden voor deze speciale aanbiedingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie het eerst komt.... Het aantal plaatsen is beperkt (max. 12 personen per groep)

Zie meer info via de blog op 'Bollenstreek wordt Bloemenstreek'.