Datum: 06-07-2020 - 11:08

banner 5 juni gemeente 2

Er kan weer aangeschoven worden aan de tafel van Welzijnskompas.
06
Jul

Er kan weer aangeschoven worden aan de tafel van Welzijnskompas.

Vanaf maandag 6 juli kan er weer aangeschoven worden bij de Tafel van WelzijnsKompas. Niet zoals gewoonlijk bij de bibliotheek, maar op kantoor locaties Lisse, Nassaustraat 31b.Wij hopen, na de zomerstop in augustus, vanaf september weer in de Bibliotheek van Lisse te zitten.....

Iedereen is maandag 6 juli tussen 15.00 en 16.30 uur weer van harte welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten.

Men kan een test doen, om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij hen past. Of een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas.

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan een kijkje nemen op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is van harte welkom aanstaande maandag 6 juli.

Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.