Datum: 22-01-2020 - 12:56
Lissese auteur Helen Workala te gast bij Bibliotheek Bollenstreek.
26
Jan

Lissese auteur Helen Workala te gast bij Bibliotheek Bollenstreek.

Helen Workala is zondagmiddag 26 januari vanaf 13.30 uur te gast in de bibliotheek van Lisse. Helen leest voor uit haar debuut ‘Nou even niets’ en ze geeft schrijftips.
In dit eerste boek van de Lissese auteur Helen Workala wordt de lezer aan de hand van korte verhalen uitgenodigd om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag.....

Door stil te staan in het moment ontdekt de lezer een nieuwe wereld van het 'nou even niets'. Dat die wereld dichterbij is dan we denken schetst de auteur aan de hand van belevenissen van alledag. Op komische, ontroerende en beschouwende wijze zoomt zij in op de ogenschijnlijk onbelangrijke, onzichtbare of pijnlijke facetten van het leven. De auteur neemt de lezer mee in haar lichte verteltrant en pakkend tempo en weet de sfeer en dynamiek met een mooi woordgebruik treffend neer te zetten.

Naast voorlezen geeft Helen Worklala deze middag ook tips en trucs voor het schrijven van verhalen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is iedereen van harte welkom om te komen luisteren en zijn of haar vragen te stellen.

Locatie: Bibliotheek Lisse
Datum: 26 januari
Tijd: vanaf 13.30 uur
Kosten: Gratis / aanmelden vooraf is niet nodig