Datum: 22-01-2020 - 13:14
presentatie: gedichten in de bieb
02
Feb

presentatie: gedichten in de bieb

In het kader van de week van de poëzie is er op zondag 2 februari 2020 een gezellige en kunstzinnige bijeenkomst rond “Dichter bij Kunst” in de bibliotheek van Lisse. De bibliotheek is die dag open van 12.00 tot 16.00 uur en bezoekers kunnen genieten van een expositie van bijzondere kunstwerken.....

die zijn gemaakt door diverse leden van KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl). Deze werken zijn gecombineerd met gedichten van Alida van Leeuwen en als dusdanig opgenomen in de gedichtenbundel “Dichter bij Kunst”.

Naast de expositie zal Alida van Leeuwen, die dorpsdichter was in Lisse in de periode van 2016 tot en met 2019, samen met een aantal collegadichters een presentatie geven waarin zij diverse van hun gedichten zullen voordragen. Iedere dichter zal op unieke eigen wijze zijn of haar werk met het publiek delen. Deze voordrachten zijn doorlopend tussen 13.30 en 15.00 uur.

Ook is er gelegenheid om diverse kunstenaars persoonlijk te ontmoeten en unieke kunstwerken en bijzondere dichtbundels aan te schaffen. De dichtbundels kan men laten signeren om zo een uniek exemplaar te verkrijgen.

Locatie: bibliotheek Lisse
Datum: 2 februari
Tijd: 13.30 - 15.00 uur
Kosten: gratis | aanmelden vooraf is niet nodig