Datum: 20-09-2019 - 11:46
Jubileumconcert 25 jaar mannenkoor David.
05
Oct

Jubileumconcert 25 jaar mannenkoor David.

Christelijk mannenkoor David uit Lisse bestaat 25 jaar en viert dit met een uniek concert in de Oude Jeroenskerk te Noordwijk. Tijdens het jubileumconcert op zaterdagavond 5 oktober 2019 wordt het oratorium ‘David’ uitgevoerd.........

Bijzondere uitvoering oratorium ‘David’ in Noordwijk

Het unieke muziekstuk gaat over de dieptepunten en hoogtepunten uit het leven van Koning David en is samengesteld en gecomponeerd door musicus Hugo van der Meij uit Katwijk. Hugo is vaste dirigent van David en heeft ook de muzikale leiding. De koorzang wordt begeleid door diverse professionele musici; trompetten, dwarsfluit, harp, vleugel, orgel, viool en percussie. Het geheel is reeds opgenomen op CD welke ook gepresenteerd wordt deze avond.

Mannenkoor David is in 1994 opgericht, heeft haar standplaats in Lisse en zingt 4-stemming overwegend Psalmen en geestelijke liederen. Het koor telt momenteel 55 gepassioneerde zangers. Wil je dit meemaken, reserveer dan nu de datum! De entree is € 15,- p.p., kinderen t/m 12 jaar € 10,-, de CD zal ook € 15,- gaan kosten. Oude Jeroenskerk, Voorstraat 44, Noordwijk. Aanvang 19:30 uur, kerk open 19:00 uur.

Voor de ticketverkoop ga naar www.mannenkoordavidlisse.nl, mailen voor info kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Mannenkoor David - Hanno de Vries