Datum: 18-03-2019 - 20:36
Open zondag met Ensemble Crescendo uit Sassenheim.
24
Mar

Open zondag met Ensemble Crescendo uit Sassenheim.

Op zondag 24 maart a.s. komt Crescendo uit Sassenheim op bezoek bij Open Zondag in De Beukenhof. Deze werkgroep, aangesloten bij Stichting De Paraplu, staat erom bekend dat ze elke maand weer verschillende soorten muziekgezelschappen binnen hun poorten weet te halen....

Het gaat nu niet om één van de vele Harmonieorkesten van Crescendo, maar om een ensemble van de meest ervaren muzikanten.

Dit ensemble bestaat uit ongeveer acht muzikanten. De instrumenten in het ensemble zijn in ieder geval trompetten, klarinetten, saxofoons en een trombone. Soms zitten er nog één of meer andere instrumenten bij.
Alle muziekstukken worden op een cabaretachtige manier gepresenteerd met grappen en typetjes. Na de pauze komt er een bekende Nederlandse artiest optreden. Het gaat natuurlijk om een persiflage, dus niet om een echte artiest, maar meer een grappige versie daarvan.

Het programma is zeer gevarieerd. Het gaat van populair klassiek (met ook een mooie wals), nostalgisch en nummers van hedendaagse Nederlandse artiesten. Dit ensemble zal zo wie zo muziek brengen, die herkenbaar zijn voor de wat oudere publiek. Gezelligheid staat bij dit optreden voorop! 

Dit optreden is in De Beukenhof, Eikenlaan 2a, Lisse. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Kom op tijd. Vol=vol! Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt in hoge mate op prijs gesteld. Zie ook de website van Cresendo en de website van de Paraplu.

{gallery}4576{/gallery}