Datum: 24-02-2019 - 00:01
Met elkaar boerenkool eten.
02
Mar

Met elkaar boerenkool eten.

Blijft u gezellig mee eten na de kindercarnavalsmiddag? Of schuift u juist aan nu? We rekenen het allemaal goed! U bent van harte welkom!! Schrijf u in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op uiterlijk 28 februari. Wij kijken er naar uit!.....


Nadat de carnavalsmiddag is afgelopen en het ongetwijfeld gezellig was voor zowel de kinderen als de volwassenen die kwamen kijken, heeft iedereen natuurlijk wel trek in een lekkere maaltijd!

Om 17.30 uur willen we graag met alle kinderen, ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, buurvrouwen, tantes, ooms, etc. etc. met z’n allen heerlijke zelfgemaakte boerenkool met worst eten! Voor de kinderen zullen er ook pannenkoeken zijn! Deze worden gebakken door kinderen van J.C. De Nooduitgang! Dus dat wordt smullen!

Wanneer u hier gebruik van wilt maken, kunt u zich inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tot uiterlijk donderdag 28 februari). De boerenkool met worst kost € 5,- per portie en een pannenkoek € 1,-.

En natuurlijk hoeft u niet eerst naar de kindercarnavalsmiddag geweest te zijn. Iedereen is welkom!!

Zaterdag 2 maart 2019 van 17:30 - 20:00

De Nooduitgang Lisserbroek