Datum: 23-10-2019 - 16:12
Boom en Co wandelingen op landgoed Keukenhof.
16
Nov

Boom en Co wandelingen op landgoed Keukenhof.

Samen met Groei & Bloei afdeling Bollenstreek houdt NME de Groene Bol gedurende het jaar zes wandelingen onder de titel ‘Boom en Co’. Deze zes wandelingen vormen met elkaar een volledige introductiecursus over bomen enwordt gehouden vanuit het lokaal van De Groene Bol op het Landgoed Keukenhof....


Tijdens deze wandelingen wordt aandacht geschonken aan de verschijningsvormen van bomen en struiken gedurende het gehele jaar. Bomen herkennen aan de knoppen, de schors, de bladeren, de bloemen en de vruchten. Tijdens de wandelingen wordt ook aandacht geschonken aan de natuurlijke processen die plaats vinden in de natuur en worden ook de kruidachtige planten niet vergeten.
Boom en Co is dus een prima gelegenheid om uw kennis over bomen en struiken te vergroten of deze op een heel interessante wijze weer eens op te frissen.

Thema’s en data Boom en Co

16 november De blaadjes vallen… wat gebeurt ermee?

De wandelingen beginnen om 14.00 uur in NME de Groene Bol en duren ongeveer anderhalf uur. Deelname is gratis, aanmelden is gewenst.

NME de Groene Bol bevindt zich op Landgoed Keukenhof tegenover restaurant de Hofboerderij en naast kinderboerderij Poelepetaat. Landgoed Keukenhof is vrij toegankelijk.
.
Meer informatie en aanmelden: NME de Groene Bol, Brenda Clemens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..