Datum: 18-08-2022 - 18:13
Oldtimer Festival Park Rusthoff
21
Aug

Oldtimer Festival Park Rusthoff

Het is alweer 3 jaar geleden dat we het laatste Oldtimerfestival konden houden, dit jaar kan het gelukkig weer en we gaan er dan ook een geweldig evenement van maken.
Op 21 augustus staat vanaf 12.00u ons mooie Park Rusthoff vol met prachtige oldtimers: auto’s, motoren, bromfietsen, etc. Ook de brandweerwagens zullen niet ontbreken....


Het wordt een geweldig evenement waar van alles te zien is voor jong en oud. De fantastische Rock en Roll band Mainline 55, die reeds vanaf het prille begin bij ons speelt en de Hillegomse band de Albert Mooneys zullen het festival muzikaal omlijsten.

Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd met een heuse foodplaza terwijl buiten het park ritjes kunnen worden gemaakt in een oldtimerbus.

Eveneens buiten het park kan men de bekende tourrit rijden (niet voor park deelnemers), na de rit worden die voertuigen in de Hoofdstraat opgesteld zodat men daar ook nog kan genieten van de prachtige voertuigen.
Zoals gebruikelijk is deelname en toegang volledig gratis, een festivalboekje zal ook weer worden aangeboden.

Voor meer informatie en/of inschrijven voor het opstellen van uw Oldtimer in het park of voor deelname aan de auto- of brommerrit kunt u terecht op www.parkrusthoff.nl of bij Ton Wijsman 06-51153417 of John van Beek 06-39021399

 Foto: Kees Guldemond.