Datum: 23-05-2022 - 01:18
Activiteiten speeltuin Kindervreugd mei, juni, juli '22
02
Jul

Activiteiten speeltuin Kindervreugd mei, juni, juli '22

Zo zijn we weer aan het eind van het winterseizoen gekomen, ondanks de lockdown in december hebben we toch redelijk alle activiteiten, met hier en daar improviseren, kunnen organiseren. Onze dank gaat uit naar onze vrijwilligers! Zonder vrijwilligers geen speeltuin! En dus geen activiteiten. Gelukkig kunnen wij als speeltuin nog steeds rekenen op onze vaste vrijwilligers...

echter wij kunnen altijd nieuwe mensen gebruiken. Lijkt het je wat? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Timmerochtend: Zaterdag 2 juli

Op zaterdag 2 juli HOUDEN we voor alle kinderen t/m 12 jaar een timmerochtend. De aanvang is om 10.00 uur en de ochtend duurt tot 12.00 uur. Het is de bedoeling dat iedereen een eigen hamer meeneemt voorzien van naam. Ook niet leden zijn van harte welkom en betalen € 2,50 per kind. Heb je zin om een ochtend lekker te komen timmeren, kom dan op 2 juli naar de speeltuin!

Tentennacht: 19/20 augustus

Op vrijdag 19 augustus houden wij weer de jaarlijkse tentennacht. Schrijf deze datum alvast in je agenda!. Meer informatie volgt.

 

Bestuur Sv Kindervreugd