Datum: 25-10-2021 - 16:43
Activiteiten speeltuin Kindervreugd oktober.
25
Oct

Activiteiten speeltuin Kindervreugd oktober.

Zoals jullie wellicht in de media hebben vernomen vervalt per 25 september de 1.5 meter afstand regel. Daarvoor in de plaats komt het coronatoegangsbewijs. Ook geldt voor De Engelenburcht nog de verplichte sluitingstijd van 00.00 uur zoals in alle horeca. Voor onze activiteiten betekent dat dat alle activiteiten, dus ook voor volwassenen opgestart kunnen worden....

Maandag 25 oktober: Sjoelen voor volwassenen.

Ook het sjoelen gaat weer opstarten. Aanvang 19.30 uur.

Vrijdag 29 oktober: Bingo

Aanvang 20.00 uur. De bingo is alleen voor LEDEN en donateurs van 16 jaar en ouder.
Opgeven is noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De zaal gaat open om 19.45 uur. We spelen 4 bingo-ronden, de kosten bedragen € 10,00 voor 4 ronden.
Let op: in verband met de sluitingstijd van 00.00 uur beginnen we dus eerder dan normaal!

De Grote Clubloten verkopen we dit jaar online en in papierenvorm. Op onze Facebook-pagina vindt u de link van de verkoop, heel fijn als wij op uw steun mogen rekenen!

Ook doen we dit jaar mee met de Rabo Club Support. Als u lid bent van de Rabobank kunt u van 4 t/m 25 oktober uw stem uitbrengen via de app of site van de Rabobank. Elke stem is geld waard!

We zijn heel blij dat we weer redelijk normaal aan het seizoen kunnen beginnen en vragen u nogmaals begrip voor de nog geldende maatregelen en onze vrijwilligers! Hopelijk zien we u snel bij onze activiteiten! 

Bestuur SV Kindervreugd